Лепила и подложки за пъзел

Филтри
на страница

16 продукт(а)

Филтри
на страница

16 продукт(а)

Лепило и подложки

Пъзелите са чудесен избор за подарък както за деца, така и за възрастни. Ако искате да подарите такъв, обаче не знаете дали човекът, за когото е предназначен обича да нарежда, имаме чудесно предложение за вас - подарете го нареден, залепен и рамкиран.

Как да залепите

За целта се използва специално лепило. Съществуват различни видове, като на етикетът им е посочено за колко части и какъв размер ще бъде достатъчно. Сред видовете най-предпочитано е течното. След като сте закупили най-доброто от Рая Тойс, следва най-важната част - лепенето. Следвайте нашите стъпка, за да постигнете добър резултат:

  1. Излейте лепилото в единия край на вече нареденият пъзел;
  2. Започнете да разнасяте с парче картон или визитка;
  3. За да залепите хубаво всички краища, използвайте обикновена четка;
  4. Оставете да залепне и изсъхне в рамките на поне 4 часа.

Съветваме ви да не поставяте прекалено много лепило наведнъж, защото по този начин е възможно да се получи огъване или подуване. Също така, ако забележите, че само краищата на частите са започнали да се огъват, а лепилото вече ви се струва изсъхнало, най-добре обърнете пъзела наобратно и нанесете слой и върху задната страна. И последно, ако забележите огъване където и да било на вече наредения, залепен и изсъхнал пъзел, поставете го върху плосък предмет и го притиснете силно. По този начин ще остане равен, без никакви забележки по него.

На какво да залепим

Тук вариантите са много и може спокойно да развихрите въображението си. Рая Тойс предлага на вниманието ви специална подложка, която да използвате още докато нареждате. С нея спокойно можете да сгънете, да пренесете или приберете вече сглобените части в шкафа, докато стане време да продължите с нареждането. След като вече сте готови, залепете своят нов шедьовър върху картон,тънка дървена плоскост, пенокартон или мукава. Подложката може да използвате многократно.

Съвети за декорации и подаръци от Рая Тойс

Прекрасен начин да зарадвате някой е като му рамкирате пъзел, нареден специално за него. Ако пък на вас са ви подарили - запаметете жеста, като го закачите на стената и декорирате дома си по малко по-различен начин. Всяко ново нещо, което вашето дете прави е добре да бъде запомнено и увековечено. За целта, залепете и рамкирайте първият му самостоятелно нареден пъзел. Бъдете сигурни, че един ден, когато то порасне ще бъде истински щастливо, че сте запечатали този момент за него.