Бебешки колички 2 в 1

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 112

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 112

Бебешките колички са една от най-важните покупки, които трябва да направите, за да осигурите сигурното, безопасно и комфортно придвижване на Вашето малко ангелче. На пазара се предлага изключително голямо разнообразие от видове. Често пъти родителите са много объркани относно това какво превозно средство точно искат да купят. Най-често предпочитат то да е функционално, леко, да не заема много място и най-вече да е на добра цена. Така те често се спират на комбинирани колички 2 в 1, които се оказват най-добрия избор за техните потребности.

Колички 2 в 1 - всичко, което трябва да знаем

Бебешки колички 2 в 1

Този вид две в едно разполагат с цели два коша, което е огромно предимство пред обикновените такива. Те са изключително маневрени и доста устойчиви на неравности. Основното предимство е в това че могат да се използват, както за бебета така и след навършване на  шестия месец. Това значителен фактор, който Ви спестява финансови средства и загуба на време по магазините. Пазара за детски превозни средства е изключително разнообразен, предлагат се различни варианти, от които Вие можете да изберете според това от какво се нуждаете.

Какво получаваме при покупка на комбинирана количка 2 в 1

Най-често, когато сте се спрели именно на този вид Вие бихте могли да избирате между два варианта:

 • Бебешка количка с летен кош и още един за новородено. С този вариант Вие бихте могли да използвате едно шаси, което да е съвместимо и с двата коша. Така не Ви се налага да купувате ново и да харчите ненужно пари;
 • Бебешка количка с летен кош и кошница. При този вид комбинация Вие можете да се справите с излишните трудности на забързаното ежедневие. Много лесно Вие можете да се разхождате с Вашето съкровище навсякъде, после да се придвижите с автомобила до следващата дестинация.

Как да направим правилния избор

Когато сте млад родител, а пред Вас стои трудната задача да изберете правилната комбинирана бебешка количка в главата Ви се въртят хиляди въпроси. “Дали ще е удобна за детето?”, “Колко пари трябва да струва?” “Лесно ли ще се почиства?”.

Това са само една малка част от въпросите, които може би си задавате когато пред Вас има една сложна дилема и огромен избор на пазара. Отговорите са строго индивидуални за всяко младо семейство, но несъмнено ще Ви трябва верен помощник за този важен избор. С помощта на Рая Тойс Вие лесно ще вземете най-доброто решение за сигурността и удобството на Вашето ангелче. При всички положения обаче трябва да обърнете внимание на няколко важни неща:

 • Колела;
 • Шаси;
 • Окачване;
 • Монтаж на седалката;
 • Багажник и място за съхранение;
 • Спирачки;
 • Лесно почистване;
 • Височина и размери в сгънато и разгънато състояние;
 • Допълнителни екстри.

Защо грижата за бебето е по-лесна с Raya Toys

С огромното разнообразие от качествени продукти на добра цена, Raya Toys е Вашият най-добър избор още от самото раждане на Вашето малко съкровище. Рая Тойс Ви предлага лесен и достъпен начин да се снабдите с всичко необходимо за бебчето, докато удобно го гушкате вкъщи на дивана, само с един клик.