Детско и бебешко обзавеждане

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 1245

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 1245

бебешко обзавеждане

Обзавеждане за детска стая

Мебелите в стаята на вашето дете трябва да бъдат удобни и практични. Всеки родител отделя много време в търсене на перфектната кошара, шезлонг или аксесоари за детската стая. Сред онлайн предложенията на нашия магазин ще намерите голямо разнообразие от мебели и аксесоари, които ще задоволят вкуса на дори най-претенциозните ни клиенти.

Какво обзавеждане за детска предлагаме

При нас ще откриете разновидности от стоки, подходящи за различна възраст. От раждането до юношеската възраст нашите продукти ще ви помогнат да обзаведете перфектната детска стая. Колекциите ни с бебешки кошари са изключително красиви. Изработени са от висококачествени материали, комбинациите от обзавеждане и аксесоари придават невероятен завършек на детската стая. Ще намерите модели за момчета и момичета, както и такива подходящи и за двата пола. На нашия сайт ще откриете интересни мебели и декорации за детската стая, които със сигурност ще внесат стил в домашния интериор:

Превърнете стаята в любимо място за вашето дете, избирайки най-доброто обзавеждане от асортимента на Рая тойс.

Мебели за детска стая

Как да изберем най-подходящото

Най-добрият вариант е да изберете обзавеждане от една колекция, тъй като са съчетани в перфектни форми и комбинации. Освен мебелите, при нас ще откриете одеяла, балдахин, възглавници и всички други аксесоари, които да съчетаете по най-добрия начин. Разбира се, винаги може да направите свои комбинации - така, както ви харесва и така, както смятате, че ще бъде най-комфортно за вашето малко съкровище. Ако сами не можете да прецените какво да закупите, нашите консултанти с удоволствие ще ви помогнат, за да може заедно да направите най-подходящия избор. Ще ви предложим не само мебелен продукт с висок клас на изработка, но и ще изберем най-подходящия за вашия дом цвят.

Дървените легла могат да са със стандартни размери 60/120 или 70/140 с нива на подматрачната рамка, люлеещ механизъм, колелца, чекмеджета. Могат също така да се купят легла тип модул, които имат възможност да се преобразуват в бюро или легло с отделен шкаф или ракла. По този начин, освен модерен артикул за вашето бебе, получавате и функционален декор, който в бъдеще да трансформирате в различни мебели в зависимост от елементите, които сте избрали.

Идеи за съчетание на мебелите

Мебелите изглеждат най-добре, тогава когато към тях прибавите правилните спални комплекти и други аксесоари. В зависимост от възрастта на вашето дете, изберете шезлонг, в който то да прекарва време в забавления или кошара за игра, в която то ще бъде в пълна безопасност, или за по-големите бюро за компютър, двуетажен модул, ако имате две деца. Добавете цветни възглавници или звездички по тавана. Правилното съчетание, до голяма степен, предразполага детето да прекарва време в стаята - независимо дали, за да спи в нея или да прекарва време в игри и забавления. Ако сте решили да закупите кошара за игра, имайте предвид, че тя може да бъде преместена навсякъде и по всяко време, затова е добре да изберете такава, която да може да съчетаете с интериора в почти всяко помещение.

Защо да изберем Rayatoys.com

Всеки продукт, който ще откриете при нас е с изключително високо качество и съобразен с нуждите на вашите деца. Цените са различни, за да може всеки от вас да намери подходящото легло, шезлонг или други мебели за детската стая. Обзавеждането не е за подценяване и ще се ползва дълго време. Съветваме ви внимателно да разгледате, след това изберете и поръчайте. Рая Тойс в никакъв случай няма да ви разочарова.