Чувалчета за сън

Филтри
на страница

39 продукт(а)

Филтри
на страница

39 продукт(а)

Чувалчетата за сън са практично, а и очарователно допълнение към гардероба на всяко бебе. Мислете тях като за се одеяло, което регулира телесната температура на бебето, така че то да спи комфортно през нощта или по време на следобедна почивка, без да се налага да използва допълнително спално бельо. 

Какви продукти се предлагат в тази категория?

Ако се чудите кога да използвате чувалче за сън, това може да започне още от етапа след раждането и да продължи чак до 18 месечна възраст. Добре е те да бъдат избрани според големината и теглото на бебето. В онлайн магазина на Рая Тойс ще намерите богата и разнообразна гама от висококачествени продукти на разумни цени. Ето няколко предложения:

  • чувалчета за сън с качулка ‒ обхващат както тялото, така и главата на бебето. Разполагат с цип с предпазител за лесно позициониране на бебето.
  • спални чували ‒ нежни и чаровни продукти, изработени от висококачествен памук. Той се разкопчава по цялата дължина с помощта на цип с протектор, а презрамките се закопчават лесно благодарение на тик-так копчета. Подходящи са за употреба в бебешката количка, люлка или легълце. Нежната им прегръдка осигурява комфорт и поддържа подходяща температура за спане на бебчето. Биват зимни и летни материи в зависимост от състава си;
  • спален чувал тип гащеризон ‒ бебешки спален гащеризон, който притежава всички положителни качества на спалните чували и може да ги замести изцяло. Тези гащеризони разполагат с крачета, което позволява свободното движение на децата докато са будни или спят. 

Предимствата на спалните чували за сън са многобройни! Те могат да се използват още от раждането и обикновено се използват до детска възраст. Също така помагат за регулиране на телесната температура на бебето, така че никога да не му е нито прекалено горещо, нито прекалено студено. При използването на чувалчета за сън няма нужда от допълнителна постеля в пространството за спане на бебето, което е най-безопасният начин за спане. Това е така, защото те значително намаляват риска от задушаване. Другото голямо предимство е, че тъй като са толкова популярни, ще имате възможност да избирате от множество цветове, щампи и модели!

За родителите с новородено, което не обича да се повива или за родителите, които просто не могат да се справят с повиването, чувалчето за сън е сбъдната мечта! Това е така, защото то осигурява всички предимства на повиването.