Протектори

Филтри

23 продукт(а)

на страница
  1. Калъф за матрак Hevea Disney Winnie the Pooh 70/140 -30%

    Наличен online и в част от физическите ни магазини

    Калъф за матрак Hevea Disney Winnie the Pooh 70/140
    Специална цена 31,50 лв. Обикновена цена 45,00 лв.
Филтри

23 продукт(а)

на страница

Протектори

За да създадем максимален комфорт на детето, освен, че сме закупили удобен детски матрак, трябва да закупим и протектор за него. Детските протектори поддържат матрака в добро състояние, което влияе на здравословния сън на бебето. Друго тяхно предимство е, че улесняват почистването на матрака, тъй като се свалят и перат в пералня. Съветваме ви да закупите поне по два чифта за всяко легло, за да може когато единият се пере и съхне, да използвате другия и да не се притеснявате за предпазването на детския матрак.

Какви видове подложки има

При нас ще откриете различни видове по отношение на цветове, размери и материя. За да функционира правилно, бебешкия и детски протектор, трябва да бъде с точни размери - по този начин ще го предпазите от намокряне и ще бъде в първоначалното си състояние за дълъг период от време. По отношение на материята, видовете, които ще откриете за детския матрак разделяме на:

  • памучни;
  • хавлиени;
  • от трико и друг текстил.

За лесното им поставяне, моделите имат ластици, които да го придържат. Съветваме ви да не пестите по отношение на материята и цената, когато избирате модел за бебешката кошара, тъй като той се използва ежедневно и често се пере и почиства. Допира му с кожата също е постоянен. Всеки продукт има описание, което ви помага добре да се информирате какво точно купувате. Има различни размери, съобразени с най-често срещаните им приложения- кошара,легло,кош за количка. Може да изберете от вариант с четири ладика разположени диагонално в ъглите и ластик, който е поставен изцяло покрая , тип стреч. 

Защо са важни за комфорта и здравето на бебето

Подложките за легло и кошара са изключително важни, на първо място, защото са непромокаеми. Благодарение на тази функция, при напишкване на детето, просто трябва смените протектора, а матрака остава чист и отново готов за употреба. Детските протектори са едно практично решение. Те изграждат “бариера” срещу изпотяване, мъртви кожни клетки и прах. Лесното им сваляне и почистване предпазва бебето от всички тези вредни вещества и поддържат здравето и комфорта му по време на сън или докато просто прекарва време в кошарата. Големият избор, който ще откриете на Рая Тойс ще ви улесни в намирането на най-добрия за вашето дете продукт.

Защо да се доверим на Rayatoys.com

Всички продукти, които ще намерите при нас са изцяло съобразени със здравето и нуждите на децата ви. Всички те са висококачествени и ще задоволят всяко желание на дори най-взискателните родители. Онлайн пазаруването винаги е било лесно и приятно, особено за заетите родители, които нямат време да обикалят по магазините. Цените при нас са подходящи “за всеки джоб” и лесно ще откриете това, което търсите. Доверете се на консултантите ни, които ще ви помогнат да направите най-добрия избор.