Протектори за детски легла и матраци

Филтри
на страница

39 продукт(а)

Филтри
на страница

39 продукт(а)

Протектори

За да създадем максимален комфорт на детето, освен, че сме закупили удобен детски матрак, трябва да закупим и протектор за него. Детските протектори поддържат матрака в добро състояние, което влияе на здравословния сън на бебето. Друго тяхно предимство е, че улесняват почистването на матрака, тъй като се свалят и перат в пералня. Съветваме ви да закупите поне по два чифта за всяко легло, за да може когато единият се пере и съхне, да използвате другия и да не се притеснявате за предпазването на детския матрак.

Какви видове подложки има

При нас ще откриете различни видове по отношение на цветове, размери и материя. За да функционира правилно, бебешкия и детски протектор, трябва да бъде с точни размери - по този начин ще го предпазите от намокряне и ще бъде в първоначалното си състояние за дълъг период от време. На пазара ще откриете протектори за всякакви размери легла и матрачета. Изработват се от качествени естествени материали и тъкани, като органичен памук. Те се опъват равномерно върху леглото и по този начин не позволяват замърсяване, както и абсорбират различни течности от повърхността си, което също не позволява замърсяването на матрака. 

Освен това регулират и температурата на тялото по време на сън и запазват топлината, което ги прави още по-необходим аксесоар. Лесно се поддържат и обработват, както и много бързо изсъхват след изпиране. Не пропускат течности и предотвратяват задържането на прах, което предпазва детето от развитие на алергии.

По отношение на материята, видовете, които ще откриете за детския матрак разделяме на:

  • памучни;
  • хавлиени;
  • от трико и друг текстил.

За лесното им поставяне, моделите имат ластици, които да го придържат. Съветваме ви да не пестите по отношение на материята и цената, когато избирате модел за бебешката кошара, тъй като той се използва ежедневно и често се пере и почиства. Допира му с кожата също е постоянен. Всеки продукт има описание, което ви помага добре да се информирате какво точно купувате. Има различни размери, съобразени с най-често срещаните им приложения- кошара,легло,кош за количка. Може да изберете от вариант с четири ладика разположени диагонално в ъглите и ластик, който е поставен изцяло покрая , тип стреч. 

Защо са важни за комфорта и здравето на бебето

Подложките за легло и кошара са изключително важни, на първо място, защото са непромокаеми. Благодарение на тази функция, при напишкване на детето, просто трябва смените протектора, а матрака остава чист и отново готов за употреба. Детските протектори са едно практично решение. Те изграждат “бариера” срещу изпотяване, мъртви кожни клетки и прах. Лесното им сваляне и почистване предпазва бебето от всички тези вредни вещества и поддържат здравето и комфорта му по време на сън или докато просто прекарва време в кошарата. Големият избор, който ще откриете на Рая Тойс ще ви улесни в намирането на най-добрия за вашето дете продукт.

Защо да се доверим на Rayatoys.com

Всички продукти, които ще намерите при нас са изцяло съобразени със здравето и нуждите на децата ви. Всички те са висококачествени и ще задоволят всяко желание на дори най-взискателните родители. Онлайн пазаруването винаги е било лесно и приятно, особено за заетите родители, които нямат време да обикалят по магазините. Цените при нас са подходящи “за всеки джоб” и лесно ще откриете това, което търсите. Доверете се на консултантите ни, които ще ви помогнат да направите най-добрия избор.