Дървени колички и писти

Филтри
Страница
  • В момента четете страница 1
  • Страница 2
  • Страница Продължи
на страница

Артикули 1-40 от 49

Филтри
Страница
  • В момента четете страница 1
  • Страница 2
  • Страница Продължи
на страница

Артикули 1-40 от 49

Играчките се превърнаха в истинско предизвикателство дори и за родителите. Предпочитани са забавленията, развиващи въображението и креативността. Материалът също е от голямо значение, за да може малчуганите да се забавляват безопасно. Момченцата обожават заниманието с коли, но здравината им не винаги издържа на състезанията в цялата къща и в двора. Това може да доведе до поправка и евентуално заместване на “катастрофиралата” количка с нова. Превозните средства от дърво са едни от най-древните, като качествата им ги правят предпочитани и днес.  

Какви детски играчки има в раздела? 

В раздела можете да намерите разнообразни артикули. Ето някои от тях:

  • за малките автолюбители — предлагат се дървени коли, автобуси, автовози, линейки, влакови композиции, строителни композиции, камиони, самолети, пожарни и състезателни автомобили за писти с подвижни елементи;  
  • за почитателите на организацията и създаването — кутии с магнити, декоративни градове, гаражи с коли, килимчета с маршрути, ремаркета с коли, карти на света;
  • за любителите на животни — кончета, комплекти с други животни;
  • за младите “шофьори” — табло с волан, което се състои от всички компоненти, за да “седнат зад волана”.

Дървените фигури и коли се препоръчват за деца от 1 до 6-годишна възраст. 

Защо да изберете играчки от дърво?

Дървените фигури са изключително здрави и устойчиви на времето. Много са лесни за експлоатация и поддръжка, заради екологичния материал, от който са изработени. Това поражда у детето уважение към природата от ранна възраст. Безопасността е от основно значение. Компонентите, от които са изградени, не са химични и токсични. Дървените ъгли на продуктите са обезопасени. Съвременните модели на дървени коли и други превозни средства са красиви и интригуващи за децата, като позволяват на въображението им да се развихри. 

Защо да изберете Рая Тойс? 

Онлайн магазинът предлага дървени фигурки, влакове и други превозни средства  на марката Melissa & Doug. Те са  предпочитани за малчуганите заради богатия избор, отговарящ на всеки интерес. Безопасни са и могат да се използват дълго време, развивайки креативността им. Цените на артикулите са достъпни и по-евтини от много други модели на превозни средства. Ако желаете за зарадвате малкото си момченце или момиченце с нещо, което ще му е интересно дълго време, попаднали сте на правилното място. Рая Тойс предлага опция за безплатна доставка и има наличен асортимент от всякакъв вид играчки.