Уреди

Филтри
на страница

24 продукт(а)

Филтри
на страница

24 продукт(а)

Уредите, които ще ви трябват за бебето не са толкова много. Най-важното е да си вземете стерилизатор, за да не се налага да преварявате в тенджера шишетата и бибероните на новороденото. Има електрически нагревател, който е компактен и с дисплей, където ще можете да затопляте водата за хуманата. Те са подходящи и за път, защото са леки и не заемат много място. Все по-популярни са уредите за готвене на пара, които са 3 в 1 или 4 в 1 и можете да приготвяте здравословни храни на вашето бебе за минути.

Какви уреди за приготвяне на бебешка храна са ни нужни

От кърмаческия период през захранването до преминаването към разнообразно меню, родителите приготвят храната на бебето отделно от тази на родителите. Макар това да се превръща в рутинен навик, то отнема време и усилия. Задачата обаче значително се улеснява със специалните уреди за целта.

Какви видове уреди за бебешка храна предлагаме

  • Нагревател за шишета. Бебешкото мляко трябва да се предложи на мъничето затоплено до телесна температура. Това е съвсем лесно със специалните нагреватели, които поддържат предварително заложените градуси. Така течността нито изстива до стайна температура, нито има риск да стане горещо;
  • Комбиниран уред за готвене на пара с блендер. С него здравословно смилате и приготвяте зеленчуци, пюрета и сокове. За храни без вредни мазнини, приготвени с лекота;
  • Стерилизатор 2 в 1. Стерилизира бутилки и съдове и затопля;
  • Термос за затопляне на храна и течности. Подгрява и задържа нужната температура. Подходящ и за разходка;
  • Пасатор. Помага при обработката на продуктите;
  • Електронна везна. С нея лесно преценявате нужното количество продукти за всяко ястие;
  • Смесителна кана. Бързо и качествено приготвя адаптираното мляко.

Защо е важно какви уреди избирате за приготвянето на храна за детето

Когато говорим за детското меню, нямаме право на посредствени решения. Важно е всеки артикул, който избираме, да бъде с безупречни технически показатели и перфектно обезопасен. Младите родители имат много задачи в дневната си програма и е важно уредите, с които работят, да имат оптимална функционалност, за да бъдат максимално полезни и да пестят време.

Защо да се доверите на Rayatoys

Онлайн на сайта ни, както и във физическите магазини на Рая Тойс сме подбрали за вас уреди за храна с топ качество на доказани брандове. Всеки от тях идва при вас с гаранция за качество и отлични препоръки от хиляди клиенти по цял свят.

Компании като Avent, Chicco, BabyOno, Dr. Brown’s, Cangaroo, Lorelli инвестират значителни средства и време за проучвания. Резултат от това е производството на уреди, полезни за родителите и за бебето. Ние избираме за нашия каталог точно тези марки, тъй като знаем какво търсят нашите клиенти: отлични оферти, топ качество, атрактивни цени и неустоими промоции. Може да разчитате на нас за всяка стъпка от развитието на малчуганите!