Бебешки шезлонги

Вижте също най-продавани бебешки люлки

Филтри
Страница
 • В момента четете страница 1
 • Страница 2
 • Страница Продължи
на страница

Артикули 1-40 от 45

Филтри
Страница
 • В момента четете страница 1
 • Страница 2
 • Страница Продължи
на страница

Артикули 1-40 от 45

Бебешки шезлонги

Създайте комфорт и забавление на своето дете, избирайки най-добрия шезлонг за него. Бебешките шезлонги предлагат различни функции, които ще помогнат за физическото и емоционално развитие на детето. Неимоверно те са помощник за всяка майка, тъй като спокойно може да свърши своята домакинска работа, докато малкото съкровище се забавлява в любимия си шезлонг.

шезлонги за бебе

Какъв да изберем

Тези бебешки продукти притежават различни характеристики и функции, които да ви помогнат да направите най-добрия избор. Използвайте го просто за да смените обстановката на малчуганите, както и за да бъдат на безопасно място, докато си лежат в него. Добавените към него играчки развиват моторните функции, както и неговата умствена дейност. Изберете цвят, който да си пасва с цвета на детската стая или интериора на дома ви. Съобразете се, също така, и с възрастта, тъй като моделите са подходящи за различна такава. Всеки продукт има подробно описание, което ще ви помогне да намерите най-подходящия за бебето.

Какви бебешки видове има

В зависимост от това, какво харесва вашето съкровище, Рая Тойс предлага голямо разнообразие от видове, за да направим децата ви щастливи и спокойни. Сред най-търсените и предпочитани модели са:

 • люлеещи;
 • с вибрации;
 • на батерии;
 • шезлонг-люлка;
 • музикални.

Удобни и практични, тези бебешки продукти дават възможност както за почивка, така и за забавление. Повечето видове предлагат няколко нива за регулиране, за да може детето да стои в удобна за възрастта му поза. Люлеещите модели са истински помощник в приспиването на малкото бебче. Някой модели са съчетание със столче за хранене. Други варианти са комбинация между люлка и шезлонг. Трети се преобразуват на детско столче. 

Чудесен аксесоар са към стаята на новороденото, защото имат широко приложение. Действат успокояващо и често родителите го използват дори за приспиване. Бебешките шезлонги се предлагат с различни функции: някои са оборудвани с различни играчки, механизъм за вибрация и музика. Имат различни степени за люлеене и разнообразни мелодии, които действат успокояващо на детето. Голяма част от тях са сгъваеми, което ви осигурява едно удобство, че можете да го пренасяте лесно където пожелаете. Според месеците, на които е бебчето, изберете и модела  шезлонг.

шезлонг за бебе с вибрация

До каква възраст можем да го използваме

Допустимата възраст за употреба е различна в зависимост от модела. Някои са подходящи от самото раждане до достигане на телесно тегло от 18 килограма. Други наши продукти предлагат трансформиране в столче, което детето да използва до три - четири годишна възраст. Разгледайте всички предложения в онлайн магазина на Рая Тойс и изберете този, който смятате за най-функционален и полезен. Освен, че са изработени от висококачествени материали, бебешките шезлонги имат и специални колани, които се грижат за безопасността по време на сън или игра.

Защо да изберете Rayatoys.com

Всички наши продукти спазват стандартите за качество и контрол. Благодарение на това, вие избирате само най-доброто за своето дете. Всички марки и производители, които предлагаме са качествени и с гаранция. Цените ни са достъпни за всеки от вас, което също кара родители често да избират Рая Тойс. Направете своят избор сами или ни пишете, за да ви помогнем да стигнете до най-правилното решение. Доставката става бързо, в рамките на няколко дни.