Бебешки колички 3 в 1

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 104

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 104

За да осигурите сигурното, безопасно и комфортно придвижване на Вашето малко ангелче трябва много да внимавате в избора на бебешка количка. На пазара можете да откриете изключително голямо разнообразие от видове. Често пъти родителите са много объркани относно това какво превозно средство точно искат да купят. Най-често предпочитат то да е функционално, леко, да не заема много място и най-вече да е на добра цена. Така те все по-често избират колички за бебе 3 в 1, които се оказват най-добрия и практичен избор за техните потребности. Не се колебайте и разгледайте привлекателните модели на добра цена в Raya Toys още сега.

Какво е добре да знаем за бебешките колички 3 в 1

Евтини бебешки колички 3 в 1

Бебешките комбинирани превозни средства са едни от най-предпочитаните и най-търсените сред голямото разнообразие на пазара днес. Те са изключително практично средство, тъй като събират много функционалности в едно и могат да бъдат използвани през цялата година. Успешно търпят всякакви трансформации в превозни средства с кош за новородено, лятна количка и седалка за кола, която е доста удобна. Комбинираните видове 3 в 1 са много добро решение ако Вие искате да спестите време при избора на ново превозно средство след шестия месец от рождението на детето, както и за пестене на Вашите лични финанси. Количките за бебе 3 в 1 са с удобни ергономични дръжки и широки колела, които ги правят подходящ избор за всеки сезон и условия.Такива можете да намерите в Рая Тойс на привлекателни цени, които да отговарят точно на Вашите критерии.

От какви части са съставени All in one количките за бебе

All in one се състоят от:

  • Два коша. Един за новороденото бебче и друг за след шестия месец;
  • Столче за автомобил. То може да се сложи на шасито, когато това се  налага и да отскочите набързо до някой магазин.

Определено това са доста практични модели, които се радват на все по-голям интерес от страна на клиентите. Материалите, които най-често се използват са висококачествени, а коланите с които са оборудвани са с 5 точкова защита и обезопасяват Вашето дете. Много често те са снабдени с меки подложки от мемори пяна, сенници и дъждобрани, голямо пространство за съхранение на багаж и функционални чанти-органайзери. Всички се перат изключително удобно и лесно на 30 градуса. В Рая Тойс Вие можете да откриете голямо разнообразие от All in one-превозни средства за Вашето малко ангелче, които определено са най-удобния избор за пътуване или разходка.

Защо съветите на Raya Toys са важни преди покупка

Колички 3 в 1

Ако Ви предстои един толкова важен избор, а именно покупката на първото превозно средство за Вашето малко съкровище, не се колебайте и я потърсете в Raya Toys. С нас Вие лесно, бързо и удобно ще подсигурите всичко необходимо за Вашето бебе още от неговото раждане. В Рая Тойс Вие ще намерите изключително подробна и точна информация за всеки артикул, много полезни съвети които със сигурност ще Ви бъдат много полезни преди да направите покупка, а също така винаги можете да се обърнете към нас ако имате въпрос, на който не знаете отговора. Винаги е полезно да имате доверен помощник за Вашето дете и Raya Toys знае това.