Топки

Филтри
на страница

22 продукт(а)

Филтри
на страница

22 продукт(а)

Какви видове детски топки се предлагат

Топката е една от най-любимите детски играчки, с която никога не е скучно. Макар първата ни асоциация, когато се замислим за нея, да е класическият гумен модел, всъщност се предлагат още доста разновидности на тази играчка.

Какви видове детски топки предлагаме

  • Гумена с анимационни герои - „Миньоните“, „Пес патрул“, „Замръзналото кралство“, „Калинката и черният котарак“, Мики Маус“, „Тролчета“, „Бен 10“ и др. Предлагат се и комплекти от по 3 топки с картинки от една серия;
  • Футболна;
  • Волейболна;
  • За скачане;
  • Разтваряща се - Съставена е от пластмасова конструкция, която се разтваря при хвърляне;
  • Топки за игра - за басейн;
  • Hover Ball – с плоска сферична форма. Подходяща за игра на футбол вкъщи. Чрез въздушна възглавница се плъзга се по гладки повърхности. Работи с батерии. Не се изстрелва нависоко.

Какво представляват топките за скачане

Топката за скачане, която може да срещнете и като „подскачаща“, е предназначена за сядане върху нея и правене на подскоци. Тя е изработена от PVC, надуваема, с диаметър 45 – 50 сантиметра. Размерите ѝ я правят достатъчно голяма, за да побере седнало хлапе върху себе си. Оборудвана е с две дълги дръжки, подобни на ушички, за които малчуганът може да се хване. Пружинирането върху скачащата топка се превръща в забавна игра, която развива мускулите, вестибуларния апарат и рефлексите.

Подходящи са за деца от 3 години до около 5 – 6 годишни.

Защо да се доверите на Рая Тойс

Винаги когато търсите комбинация между високо качество и изгодни цени за детето и бебето, правилното решение е Rayatoys. Ние сме директен вносител и търговец на български и чуждестранни стоки за най-малките. Първостепенен приоритет за нас е да осигурим пълно разнообразие във всеки продуктов раздел, за да може всеки от клиентите ни да открие точно това, което е нужно на неговото дете, според различните модели, цветове, ценови клас и т.н..

Онлайн магазинът ни помага на много родители от цяла България да пестят време и пари, избирайки удобно и изгодно от нашите продукти. При нас ще откриете играчки, дрехи, аксесоари, стоки за ученика – пълен набор от продукти. Поръчката става лесно и идва директно пред вратата ви. Ако стойността на покупката е над 100 лв., доставката е напълно безплатна. А ако сумата надвишава 500 лв., може да се възползвате от нашите VIP карти с отстъпки.

Rayatoys винаги е на ваша страна!