Паркинги за детски колички

Филтри
на страница

13 продукт(а)

Филтри
на страница

13 продукт(а)

Детските гаражи и паркинги за колички са от тези играчки, които улисват хлапетата за часове. Защо са им толкова интересни? Какъв модел да изберете? Вижте няколко идеи от Рая Тойс.

Какви гаражи за колички ще откриете

В каталога на Рая Тойс сме включили детски гаражи от разнообразни производители и ценови класове. Всеки от моделите има различни функции и възможности за игра:

  • На няколко нива. Някои от предложенията разполагат с два, други – с до 4 етажа за возене и паркиране на малките коли;

  • С асансьор, писта и др. Автомобилчетата могат не само да се паркират на различните нива на гаража, но и да се спускат с асансьор, да преминават по завит път и т.н.;

  • Полицейски, пожарни, строителни и др. Някои от детските комплекти гаражи за колички са тематични и включват разнообразни допълнителни елементи;

  • С включени от една до 10 коли от различни видове: леки, спортни, полицейски, линейки, товарни, строителни;

  • Игри за паркиране на тирове;

  • За дървени колички. Тук продуктът е насочен към най-малките. Хлапетата до 3-годишна възраст все още са доста несръчни и не умеят да играят добре с колите с фини колелца. Те често ги чупят или повреждат при невнимание. Дървените колички обаче са отличен вариант. Лесни са за хващане от детските ръчички, могат да се изпускат и бутат без проблем. Далновидно решение е да изберете именно дървен комплект за първи колички на детето си. Моделите с паркинг включват няколко автомобила и са компактни за подреждане.

Защо са толкова занимателни

Комплектите с коли и гаражи са изключително интересни за децата, тъй като предлагат разнообразни действия и сценарии, които те могат да разиграват сами или с Ваша помощ. Колите могат да се карат в различни посоки между етажите, да се возят с асансьора, да преминават през вдигащата и спускаща се бариера, да спират на знаците… Това е детска игра, с която хлапетата правят най-интересното за тях – имитират света на възрастните.

Защо да поръчате от Рая Тойс

Когато избирате качествени детски играчки, Вие се грижите за пълноценното и увлекателно прекарано време на хлапетата. В каталога на онлайн магазин Рая Тойс ние включваме предложения от водещи производители, доказали се с годините и спечелили доверието на родителите и усмивките на децата в редица държави.

Винаги се стремим да предложим най-добрите оферти на изгодни цени, а всекидневно на страниците ни са активни редица изгодни промоции. Научете първи за тях, абонирайки се за нашия бюлетин! Изберете най-хубавия подарък за Вашия малчуган!