Контейнери за кърма

Филтри
на страница

12 продукт(а)

Филтри
на страница

12 продукт(а)

Контейнери за кърма

Съхранението на кърма в пликове, торбички за кърма или контейнери за кърма е наистина много важно за Вашето бебче. Изключително важно е да запазите колкото е възможно по-стерилни условия за да сте сигурни за Вашето бебче. Ние от Рая Тойс Ви предлагаме всички необходими пособия за правилното съхранение на храната, необходима за Вашето бебе.

Какви са инструкциите за съхранение на кърма в контейнери

Скъпи мами, когато съхранявате храната за Вашето бебче, бъдете особено внимателни. Никога не забравяйте да поставите етикети на пликовете, торбичките или контейнерите, на които да бъде изписано датата и часа, за да можете да проследявате на колко време е майчиното мляко, когато подлежи на охлаждане или замразяване. Ако се съмнявате за качеството, поради това че има неприятен мирис например не правете експерименти, а хвърлете съхраненото количество. Особено важно е да се отбележи, че майчиното мляко губи своите хранителни и полезни за бебето качества с течение на времето. Ние от Рая Тойс Ви съветваме:

  • Първото и най-важно е да си набавите торбички, пликове или контейнери за кърма за да бъдете сигурни за правилното съхранение;
  • На стайна температура Вие можете да съхраните майчиното мляко от 5 до 8 часа;
  • Във Вашият фризер, замразяването на майчиното мляко е сигурно, там тя  може да трае около 3 седмици;
  • В хладилник можете да запазите ценното количество до седмица;
  • Веднага след изцеждане поставете майчиното мляко в хладилник или фризер;
  • Не смесвайте мляко, което вече е поставено в хладилника с прясно изцедено;
  • Винаги записвайте на етикетите дата и час;
  • Поддържайте максимално чисти условия.

Как да стерилизираме след употреба

Пособията, които сте използвали за съхранение и изцеждане се стерилизират посредством изваряване, около 20 минути след завирането на водата. В днешни дни навлязоха и така наречените стерилизатори. На пазара се предлагат електрически или за микровълнова печка. С тяхна помощ Вие можете да се погрижите за стерилизирането на помпата и контейнерите за съхранение, които сте използвали.

Как Rayatoys помага в избора

Ние от Рая Тойс Ви предоставяме изключително подробна информация за всеки един артикул, който предлагаме и по този начин се стремим да улесним максимално Вашия избор. Винаги можете да се обърнете към нас с въпроси, относно Ваша покупка при нас, а ние ще се постараем да Ви дадем най-полезния съвет. Ние от Rayatoys отлично знаем колко важна е грижата за Вашите деца затова Ви предлагаме продукти с изключително качество на ниска цена.