Детски палатки и къщи за игра

Филтри
на страница

15 продукт(а)

Филтри
на страница

15 продукт(а)

Какви детски къщички и палатки можем да изберем

Къщичката или палатката за двора са един от най-хубавите подаръци, които може да направите на вашето дете. Кое хлапе не мечтае за свое собствено местенце за игра?

Какво да изберете - детска къщичка или палатка

Къщичката е по-стабилен и траен вариант. Тя издържа на различни метеорологични условия, така че няма проблем да стои през цялото лято в двора ви. А и се почиства лесно – може да я миете директно с маркуч и струя вода.

Детската палатка също има своите предимства. Тя е лека и лесно преносима. Може да се изнесе на двора, а при студено време може да се прибере и в детската стая. Чудесен вариант е и за сенчесто скривалище на малчуганите на плажа. Съхранението на палатката също е лесно. Когато на детето му омръзне играта с нея, лесно може да я сгънете и приберете в някой шкаф за следващото лято. Освен това е значително по-евтина от къщичката.

От какъв материал са изработени

Къщичките за двор, които се предлагат на пазара, преобладаващо са от висококачествена издръжлива пластмаса. Много от моделите, които ще откриете в Рая Тойс имат и UV система, която защитава материала от стареене, причинено от слънчевите лъчи.

Палатките се произвеждат с метална конструкция и стени от полиестер. Характерно за тази материята е, че не се зацапва лесно, освен това не се разширявa, нито отпуска. Здрава е, а цветовете ѝ са устойчиви.

Какви модели ще откриете в Рая Тойс

  • Къщички с врата и отварящи се прозорци;
  • Къщи с пързалка;
  • Къщички със сгъваема ограда;
  • С маса и пейки;
  • С любими герои;
  • Палатки във форма на индианско типи;
  • Във форма на пирамида, шестоъгълник, иглу;
  • Палатка – тунел.

Защо да изберете Rayatoys

Ние знаем, че когато правят покупки за своето дете, родителите винаги търсят топ качество. И същевременно биха искали да открият най-изгодната цена, отговаряща на бюджета им. И винаги сме насреща, за да предложим най-добрите оферти. В каталога на Rayatoys ви очаква селекция от изгодни продукти от висока класа.

Можете да посетите някой от физическите ни магазини или пък да разгледате предложенията на онлайн. Нашият сайт е на ваше разположение 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата, без значение къде се намирате. Може да разглеждате продуктите, да сравнявате и да избирате толкова дълго, колкото ви е нужно. Поръчката става лесно, а доставката идва при вас за броени дни.