Повивалници и подложки за повиване

Филтри
Страница
  • В момента четете страница 1
  • Страница 2
  • Страница Продължи
на страница

Артикули 1-40 от 50

Филтри
Страница
  • В момента четете страница 1
  • Страница 2
  • Страница Продължи
на страница

Артикули 1-40 от 50

Как да използваме подложки и органайзери за повиване

Практични и удобни, органайзерите и повивалниците са сред най-използваните вещи у дома през първите няколко месеца на бебето. Ето какви видове може да откриете при нас в Рая Тойс.

Какво представлява повивалникът

Този продукт е специално създаден, за да има удобно място, на което да сменяте памперсите на бебето, да го повивате и преобличате. Там също може да му правите масаж и гимнастика.

Повивалникът е непромокаем и се почиства лесно. Може да има и ограничители от двете страни, които да предпазват бебето. Поставката за повиване е удобна за поставяне на различни места в детската стая: върху скрин, върху маса, или върху рамката на бебешкото креватче. Важно е мястото, което ще изберете да е на удобна за вас височина – приблизително на нивото на талията ви. Така ще избегнете излишното натоварване на кръста и гърба при навежданията над повивалника за десетките преобличания и преобувания всеки ден.

Как ви помага бебешкият органайзер

Още една практична вещ. Органайзерът е препоръчително да се постави близо до мястото, където е подложката за повиване. В органайзера може да поставите нещата, които използвате при тази дейност: пудра или крем против подсичане, мокри кърпички, памперси, лосион за тяло и др. Важно е те да са на една ръка разстояние от вас, за да бъде задачата ви максимално улеснена и да не се отдалечавате от бебето по време на преобличането.

Съвет за безопасност

Колкото по-високи са полегатите странични стени на повивалника, толкова по-добре. Те обаче не бива да ви подвеждат! Никога не оставяйте бебето само на поставката! Макар в началото да изглежда немислимо бебето да се помръдне от там само, съвсем скоро то ще се научи да се завърта и оставено без надзор, може да падне от високия плот.

Как да направите правилния избор

  • Размери. Повечето подложки за повиване са със стандартни размери, но все пак проверете дали тези мерки пасват на мястото, където възнамерявате да поставите подлогата;
  • Материя. Убедете се, че плотът за преповиване е изработен от твърд материал и е тапициран с непромокаема материя. За удобство се предлагат калъфи, които лесно да сваляте и перете;
  • Екстри. Към дизайна на някои модели повивалници е добавена измервателна скала в сантиметри, където винаги можете да проверите колко се е издължило бебето;
  • За органайзера. Добре е да е сгъваем, за да го ползвате и когато сте навън.  

Защо да купите от rayatoys.com

Ние разбираме, че вашето време е ценно, и знаем, как да ви помогнем да го пестите. Нашата мисия е да бъдем насреща за всяко търсене на младите родители. Да предложим качествени стоки за бебето бързо, лесно, онлайн и на добри цени. Вижте предложенията ни!