Космонавти за бебета

Филтри
на страница

16 продукт(а)

Филтри
на страница

16 продукт(а)

Всяка една майка се тревожи за куп неща, преди да избере подходящи дрешки за своето бебе: модел, марка, материя, кройката да е удобна и да не дразни детето. 

Предлаганите продуктите в онлайн магазин Рая Тойс са чудесен избор за всеки родител. С детските космонавти вашето дете ще бъде защитено от студ в зимните месеци. На страницата ще намерите евтини бебешки ескимоси и космонавти както за момчета, така и за момичета на различни марки. С такъв продукт на разумна цена ще спестите закупуването не на една, а на няколко дрешки като яке и панталон. Това е причината много майки да предпочетат бебешките космонавти. Наближава ли зимата, не пропускайте закупуването на един или няколко модела.

Какви видове ще откриете в категорията?

Продуктите са изработени от висококачествени и издръжливи материали. Не се колебайте да изберете някои от следните модели:

  • бебешки космонавт Bebetto ‒ дрехите на тази марка са изработени от материали, които не дразнят нежната бебешка кожа. Закопчаването е с цип с предпазител в горната част. Някои модели от различните серии имат интересни акценти като сладки ушички на качулката. Предлагат се в различни цветове и размери;
  • бебешки космонавти Sofija ‒ те са изработени от висококачествен памук, цветовата гама и размерите са разнообразни. Могат са се носят от момчета и момичета. Украсени са с различна бродерия или флорални апликации. Закопчаването на някои модели е двустранно с цип или с тик-так; 
  • бебешки космонавт Mayoral ‒ с него вашето новородено ще бъде предпазено от студ. Закопчаването е с два ципа в предната част и качулка. Ръцете и крачетата на тази дрешка са подвижни. Предлагат се в няколко цвята и са подходящи за всяко малко дете.

Продуктите за бебета на тези марки, предлагани от нас, гарантират високото качество на изработката и с тях вашето дете ще се чувства не само защитено, а и удобно. Те се събуват и обуват изключително лесно и по този начин спестяват доста излишни нерви на родителите. Те обхващат цялото тяло на детенцето и по този начин гарантират безопасноста от изстиване в студените месеци. С красивите и елегантни модели вашата млада дама или господин ще бъдат забелязани където и да отидете. 

 

Те са задължителен артикул във всички детски гардероби. За да се гарантира поддържането на оптимална температура през студените месеци, е добре да облечете вашето мъниче с някои от ватираните ескимоси, които предпазват както от студ, така и от вятър.