Балони

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 95

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 95

Едни от най-предпочитаните и атрактивни украси за събития са балоните. Има по-скъпи и евтини варианти, с които фирменото парти или детският рожден ден, ще се превърнат в едно красиво изживяване. Приложете креативност и създайте една прекрасна обстановка за събитието. Съчетаването на цветове и избор на тематика, при организацията на детски партита, ще радват и впечатлят малчуганите. Декорацията е приятна и за възрастните, които с няколко клика ще открият в категорията всичко необходимо, за да превърнат идеите си за украса в реалност.              

Продукти в раздела 

Ето какви балони ще ще откриете в раздела:  

  • за празници — за бебешки рожден ден, кръщение на новородено, както и за да направите празнична обстановка при приготвянето на прощъпулника. За декорация на най-различни поводи и детски партита.  
  • с различни форми и цветове — богато разнообразие, като балони сърце, анимационни герои и други. Богата гама от цветове както металик, така  и матирани. 
  • моделиращи — за да може децата да използват въображението си и да изработват различни видове фигурки от балоните, както и подръчни материали към тях. Малчуганите ще експериментират и същевременно ще развиват фината си моторика;
  • фолиеви с букви, числа и надписи — за да придадете изтънчен, елегантен и индивидуален  вид на  събитието;   
  • тематични — за да подредите декора по свой вкус и да придадете индивидуалност на помещението, в което организирате мероприятието.

Предлагат се и пластмасови помпи, които са по-безопасни и могат да се използват от деца.

Приложение на балона  

Той се използва в декорацията от много време и употребата му е изключително популярна. С малко положени усилия и умения, можете да направите абсолютно всякакви фигури от балон. В приготовлението за партито включете и децата. Празничната нагласа и активното им участие ще развие тяхното въображение и ще подхванат с интерес с поставените им задачи.      

Защо да изберете Рая Тойс?

Магазинът разполага с най-различни предложения за вашия повод. Онлайн офертите са на достъпни цени и има най-различни комбинации. Наличните марки  за декорации като Amscan, Procos и Raya Toys предоставят огромен избор, който ще ви вдъхнови да украсите помещението. Посочена е наличността на артикулите във всички магазини, а онлайн поръчката, ще ви спести време и усилия. Следете за промоционални кампании и отрийте всичко необходимо на празнична атмосфера. Не се колебайте и украсете като истински дизайнери!