Стойки за вани

Филтри
на страница

9 продукт(а)

 1. Бял

  Наличен online и в част от физическите ни магазини

  Стойка за вана Tega Baby DM002 86cm
  39,90 лв.
 2. Стойка за вана Tega Baby 92 см DM-027

  Наличен online и в част от физическите ни магазини

  Стойка за вана Tega Baby 92 см DM-027
  47,90 лв.
 3. DM-021 Стойка за кърпа TEGA Baby

  Наличен online и в част от физическите ни магазини

  DM-021 Стойка за кърпа TEGA Baby
  7,90 лв.
 4. Стойка за вана LUX TEGA Baby 102 см DM 018

  Наличен online и в част от физическите ни магазини

  Стойка за вана LUX TEGA Baby 102 см DM 018
  41,90 лв.
Филтри
на страница

9 продукт(а)

Как да използваме стойка за вана

Направихте ли списък с необходимите покупки за бебето? А включихте ли в него стойката за корито? Ако сте пропуснали, или не сте убедени, че имате нужда от подобен аксесоар за къпането, вижте как може да ви е полезен той.

Как ви помага стойката за вана

По време на бременността кръстът и гърбът на жената търпят доста сериозно натоварване. То в сериозна степен продължава и след раждането: майката често носи бебето, понякога се налага да вдига количката, столчето за кола и други по-обемни вещи. Ето защо е важно да няма излишните напрягания на тези мускулни групи и да се избягва вършене на дейности в наведена поза. Стойката за корито значително облекчава задачата ви по време на къпането на бебето. Тя повдига коритото на удобна височина, така че къпещият родител да е изправен и да действа свободно и без излишно навеждане.

Какви типове поставки можете да срещнете

Стойките за корито, които се предлагат на пазара имат доста сходни характеристики, но всеки производител се стреми да внесе и по нещо свое в продукта. Ето какви видове поставки се предлагат при нас в Rayatoys:

 • Метални;
 • Сгъваеми;
 • Универсални стойки. Подходящи са за корита с различна дължина;
 • Профилирани. Съвместими са за корито с конкретен размер или за анатомична ваничка;
 • С кош за багаж. Практично допълнение, което може да използвате, за да поставите различни аксесоари, необходими за къпането;
 • С поставка за кърпа. Ако вашият модел стойка за корито няма такава, можете да я поръчате отделно.

Защо да купите от Рая Тойс

Онлайн винаги е по-лесно и по-удобно. А при нас е и по-евтино. Събрали сме за вас на едно място стотици стоки от водещи световни и български производители. И тъй като сме специализирани в търговията с детски стоки, знаем, че качеството е на първо място. Работим само с партньори, които са се доказали с годините.

В Rayatoys ще откриете всичко за бебето: за къпането, храненето, обличането, разходката и играта. Във всеки от разделите може да търсите продукти по избрани от вас критерии като цена, марка, цвят, материал и т.н. За нас е важно да откриете точно това, което ви е нужно на добра цена.

Ако пък още се колебаете, може да запазите набелязаните продукти в „Любими“ и да ги сравните. Поръчката е лесна, доставката – бърза, а промоциите – неустоими. Нима има нужда от повече аргументи, за да разгледате каталога на Рая Тойс?