Детски писти за колички

Филтри
Страница
 • В момента четете страница 1
 • Страница 2
 • Страница Продължи
на страница

Артикули 1-40 от 71

Филтри
Страница
 • В момента четете страница 1
 • Страница 2
 • Страница Продължи
на страница

Артикули 1-40 от 71

Пистата с колички е един от най-впечатляващите подаръци за всяко дете. Искате да зарадвате своето хлапе с хубава играчка? Попаднали сте на точното място.

Какви писти с колички ще откриете в раздела

 • Скоростна писта. При нея количката се поставя на определено място, където има изстрелвачка, която дава начална скорост на автомобила. Пистата може да бъде с лупинги, с обекти за прескачане, с катапулти и др.;

 • Писта конструктор. Макар при всеки от моделите за сглобяването да се изисква сръчност, при моделите тип конструктор пътят за колата е образуван от многобройни малки парченца, които трябва да се закрепят едно за друго. Подреждането им само по себе си е част от играта;

 • Светеща. Тези модели са изключително ефектни, когато осветлението в стаята е изключено – наблюдава се как количката се движи по разноцветните светлини;

 • За изстрелване на две коли. С някои от видовете можете да направите състезание между количките. Много забавни за децата са надпреварите, в които двамата участници се съревновават за по-голям скок, за попадане в конкретна цел и т.н.;

 • С дистанционно. При тези писти ръководите количките с дистанционно. Моделите с една лента за движение са подходящи за самостоятелна игра, докато тези с две позволяват на двама играча да ръководят две колички.

Кои марки са представени

Рая Тойс работи с утвърдени производители на детски играчки. Сред най-популярните брандове в категорията са Hot Wheels, Maisto, Spin Master, Matchbox и др. Ще откриете техни игрални комплекти, с разнообразна тематика и различни на брой компоненти.

Някои от предложенията с коли са на тема „динозаври“, други на тема „дракони“, при трети автомобилите се изстрелват с помощта на мощни камиони. Има и играчки, вдъхновени от популярни филми: Star Wars, PJ Masks, „Колите“, „Пес патрул“ и др.

Защо да изберете от Рая Тойс

Всеки родител би желал да може да удовлетвори желанията на децата си. Как обаче да сте сигурни, че ще купите качествена играчка, която ще издържи и ще бъде здрава за игра дълго време? А как да изберете достатъчно интересен модел, с който наистина да впечатлите малчугана? А възможно ли е подаръкът да отговаря на вече изредените условия и същевременно да се вписва в разумен бюджет?

Онлайн магазин Рая Тойс предлага решение на всички тези задачи. Разгледайте каталога ни и ще откриете качествени продукти от реномирани марки, с изключително атрактивен дизайн и на напълно достъпни цени.

Всяка поръчка се обработва в рамките на три дни, а ако е на стойност над 100 лв., идва при Вас с напълно безплатна доставка. Зарадвайте хлапето си с Рая Тойс!