Кенгура за бебета

Филтри
на страница

15 продукт(а)

Филтри
на страница

15 продукт(а)

Кога да използваме кенгуру за бебета

Макар в началото младите родители да се колебаят за това кое е полезно за бебето, кое му харесва и кое – не, за разходките на всички е ясно: малчуганите ги обожават. Кога разходката да бъде в кенгуру? Вижте!

Как се използва бебешкото кенгуру

Кенгуруто, както става ясно от името му, е вдъхновено от живата природа, от начина по който едноименното животно носи със себе си своето малко месеци след раждането му. Това популярно бебешко приспособление представлява своеобразна раница, която е изключително полезна на родителя. С нея той носи бебето със себе си, докато ръцете му остават са свободни. Хлапетата се чувстват отлично в тях, тъй като са близо до мама (или тате), а и виждат света от различен ъгъл. 

Кога ни е нужно кенгуруто за бебе

  • В градска среда. Изключително е практично за разходка в града. С него безпроблемно се придвижвате по стълби, в градския транспорт и при други препятствия, които бебешката количка трудно би преодоляла;
  • На излет. Подходящо е и за разходка сред природата. С него можете да заведете бебето до там, докъдето самите вие може да издържите.
  • У дома. Родителите намират приложение на бебешкото кенгуру и вкъщи. Когато малчуганът е неспокоен, а вие имате домакински задължения за вършене, този продукт помага да съчетаете бебеносенето и вършенето на други дейности.

За бебета на каква възраст е подходящо

Кенгуру се ползва не преди бебето да е навършило 6 месеца. Препоръчва се от ортопедите да не се ползва повече от няколко часа. Проблемът е , че крачетата и тазобедрената става не са в правилна позиция. Също е важно , че добрата опора за гръбнака е неподходяща в ранна възраст, защото го натоварва неправилно.

Кенгурата за по-големи бебета могат да се носят отпред или на гърба на родителя. В тях детето може да се носи с лице напред (по посока на движението).

Защо да изберете кенгуру от Rayatoys

Да ви дадем голям избор. Да предложим детски и бебешки продукти на реномирани производители. Да не допускаме в своя каталог нищо различно от топ качество. Да работим с достъпни цени. Това са приоритетите, които са водещи за Рая Тойс.

Във физическите ни магазини, както и онлайн ще откриете всичко нужно за бебето и детето от първия му ден до ученическите години. Можете да разглеждате, набелязвате, сравнявате и пазарувате денонощно. Доставката идва при вас бързо, а за поръчки над 100 лв. – и безплатно. Кенгуруто за вашето бебе ви очаква при нас!