LORELLI Кенгура

Филтри
на страница

5 продукт(а)

Филтри
на страница

5 продукт(а)

Има много изобретения за малки деца – от колички до проходилки и др. Но за тези родители, които искат да се насладят на свободни ръце, в прегръдките на своето бебе, има и друг вариант. Това са така наречените кенгура Лорели. Най-общо казано, това са раници, в които можете да носите своето дете. 

Те осигуряват мобилност, но в същото време контролират детето и неговото движение. От друга страна, малкото човече може да се наслади на гледката по време на разходка, която се превръща в любим начин за опознаване на света и неговите чудеса. В каталога на онлайн магазин Рая Тойс можете да откриете различни модели от марката Лорели – traveller, weekend или holiday, възползвайки се от страхотните цени. Според вашите нужди и тези на детето можете да изберете такъв продукт, който най-добре отговаря на вашето ежедневие и би ви свършил най-добра работа.

Защо да изберете кенгуру Lorelli

Кенгурата Лорели за бебе са изключително удобни както в ежедневието, така и по време на пътуване, шопинг или домакинска работа. Разгледайте инструкциите, за да разберете колко функционални са тези продукти, улеснявайки времето с вашето дете:

  • лесен монтаж – дизайнът е специално проектиран, за да осигури максимална лекота на поставяне, докато стоите в различни позиции;
  • аксесоари – преден джоб, в който можете да поставите всичко необходимо, което ще бъде на една ръка разстояние в случай на нужда;
  • осигурява безопасност;
  • подходящ е за различни възрасти и килограми, според модела.

Кенгуруто за бебе Лорели е проектирано специално за носене както на малки деца, така и на по-големи. Уникалната система за лумбална опора и ударопоглъщащата подложка под коланите осигуряват повече комфорт за родителите. Използва се ергономична седалка за най-голямо удобство.

Лесните за използване закопчалки на кенгуруто Лорели помагат за бързо и сигурно фиксиране. Продуктът осигурява перфектно поддържане на гърба и главата на бебето, което позволява да го носите в 2 позиции: с лице към вас или с гръб към вас. Някои модели разполагат и с позиция за кърмене. Можете бързо и лесно да регулирате коланите.

Различните модели кенгуру Лорели са оборудвани със странични скоби. Специалната ортопедична основа оформя правилно гръбнака на бебето. Двойното фиксиране на презрамките на гърба и на колана добавят увереност, както и равномерно разпределя натоварването върху гърба на родителя.