Детски лаптопи и таблети играчки

Филтри
на страница

24 продукт(а)

Филтри
на страница

24 продукт(а)

Децата от най-ранна възраст са привлечени от технологиите, които използват възрастните. На всеки родител се е случвало да не може да си върне мобилния телефон, след като веднъж е попаднал в ръцете на любопитното дете. Пазарът предлага богат избор от детски лаптопи, таблети и смартфони. Те са интерактивни - възпроизвеждат звуци, съдържат образователни програми и забавления. Подходящи са както за момчета, така и за момичета. 

Какви детски играчки има в раздела?

  • образователни таблети — на български език.  Възпроизвеждат мелодии,  животински звуци и включват образователни забавления. Подходящи са за деца над 3-годишна възраст;
  • образователни лаптопи — с 40 плана от учебната програма, идеални за изучаване на английски език, математика, музика и френски език под формата на игра; 
  • музикални смартфони — могат да се персонализират. Разполагат с 10 приложения, които включват букви, цифри, времеви понятия и други;
  • меки таблети — ще запознае детето с различни форми, цветове, животни и техните забавни и реалистични звуци. Съдържа разнообразни мелодии и включва игра. За над 1-годишна възраст.       

Защо избираме детски лаптоп?         

Лаптопите VTech Challenger се предлагат в розов и син цвят.  Включват компютърна  клавиатура QWERTY с мишка . Разполагат с прогресивна система за обучение и доклад за напредъка. Помагат за развитие на основните, ранни компютърни умения у малчуганите. Наличен е и режим за двама играчи. Детските лаптопи помагат за развитие на логиката, въображението и мотивацията. С тях придобиването на нови знания е забавно занимание. 

Защо избираме детски таблет?

Таблетите от марката Thinkle Star имат разнообразна серия. Тематични са, като сред тях ще откриете “Познай гатанката”, “Безопасност на пътя”, “Човешкото тяло”, “Музикално пиано”, “Моят първи атлас” и  “Първи знания”. Всички имат мелодии, игри, въпроси и факти. Музикалните смартфони на VTech са също чудесни за игра и учене, като носят и много забавление. Играчката е изцяло на английски език, което ще допринесе за научаване на нови думи. Препоръчителната възраст на потребителите е между 2 и 5 г.  

Защо да изберете Рая Тойс?

Онлайн магазинът Рая Тойс е сред лидерите на пазара за детски и бебешки играчки.  Предлага разнообразие от лаптопи, таблети и смартфони на утвърдени марки на различни цени. В описанията на продуктите ще откриете всички характеристики. Може да проверите и наличностите във физическите магазини. Компанията предлага периодични промоции на различни артикули.