Бебешки люлки

1 2
1 2

Бебешки люлки

Всеки родител иска най-доброто за своето бебе, затова му купува различни продукти, за да се чувства щастливо и спокойно. Бебешката люлка е една добра инвестиция, която се превръща в любимото място за игра и сън. Ако се нуждаете от помощник, за да може си свършите работата вкъщи, то това е перфектното решение.

Как да изберем бебешка люлка

Ако се чудите как да направите най-добрия избор ще ви дадем няколко съвета на какво да обърнете внимание:

  • Обърнете внимание на начина, по който се задвижва - детската люлка може да люлеете вие или да е електрическа;
  • До колко килограма може да се използва - това е важна характеристика, която не бива да подценявате. Преценете килограмите на вашето бебе и допустимите за избрания продукт, за да го използвате за по-дълъг период;
  • Материята, от която е изработена - винаги избирайте висококачествени материали;
  • Безопасността - всеки продукт има колани, които да предпазят децата от изплъзване или падане;
  • Качество, стабилност и функции - обикновено всичко това е част от описанието на избрания от вас продукт.

За да сте сигурни, че сте направили правилния избор, пишете на нашите консултанти, които с радост ще ви помогнат.

За бебета на каква възраст са подходящи

Освен килограмите, добре е да се съобразите и с възрастта на вашето малко съкровище. В Рая Тойс ще откриете модели, подходящо, както за новородени, така и за деца навършили годинка. Специалното ни предложение за вас е люлеещо столче или люлка за бебето до шестия месец, която се трансформира в столче за хранене, което ще ви бъде от полза докато детето навърши 36 месеца. Разнообразието от модели ви помага лесно да изберете, като се съобразите с всички горепосочени характеристики.

Всички модели задвижвани от механизъм на батерии са до 9кг. по задължителен стандарт. 

Как правилно да използваме люлеещото столче

В зависимост от начина, по който ще го използвате, люлеещото столче притежава редица функции. Ако бебчето ви е все още малко и столчето ви служи  като люлка, то може да се възползвате от различните степени на люлеене, позицията на детето, както и музикален панел с мелодии, които лесно да приспят бебето. Като седалка или стол за хранене, може да го използвате, когато детето стои самостоятелно. Пет точковите колани се грижат за неговата безопасност, а регулируемата седалка за пълното удобство. Възможна е комбинация между люлка и стол за хранене, както и люлка с шезлонг.  

Защо да изберете rayatoys.com 

При нас ще намерите голямо разнообразие от продукти, които да задоволят нуждите на вашето малко съкровище. Цените са достъпни за всеки, което е сред големите предимства на Рая Тойс. Ако искате най-доброто, доверете се на нас и нашите продукти, които ще направят, както децата ви, така и вас самите доволни и щастливи.