Бебешки люлки

Филтри
Страница
 • В момента четете страница 1
 • Страница 2
 • Страница Продължи
на страница

Артикули 1-40 от 47

Филтри
Страница
 • В момента четете страница 1
 • Страница 2
 • Страница Продължи
на страница

Артикули 1-40 от 47

Бебешки люлки

Всеки родител иска най-доброто за своето бебе, затова му купува различни продукти, за да се чувства щастливо и спокойно. Бебешката люлка е една добра инвестиция, която се превръща в любимото място за игра и сън. Ако се нуждаете от помощник, за да може си свършите работата вкъщи, то това е перфектното решение.

Предлагаме само качествени и удобни модели, с различен дизайн и цвят, за да изберете подходящия аксесоар за вашето мъниче. В зависимост от вида им, те могат да разполагат с различни функционалности. Има такива, които имат вградени говорители за възпроизвеждане на различни песнички или музикални звуци, като те могат да бъдат автоматични, или вие механично да избирате и сменяте в определено време. Разполагат с модерна технология за люлеене, с няколко степени на движение, с колела и с обезопасителни колани, за да имате още по-голяма сигурност при използването им. Могат да се използват и като импровизирано легло, защото е едно от любимите места на малчуганите за приспиване, когато вече са изморени и заспиват.

Как да изберем бебешка люлка

Ако се чудите как да направите най-добрия избор ще ви дадем няколко съвета на какво да обърнете внимание:

 • Обърнете внимание на начина, по който се задвижва - детската люлка може да люлеете вие или да е електрическа;
 • До колко килограма може да се използва - това е важна характеристика, която не бива да подценявате. Преценете килограмите на вашето бебе и допустимите за избрания продукт, за да го използвате за по-дълъг период;
 • Материята, от която е изработена - винаги избирайте висококачествени материали;
 • Безопасността - всеки продукт има колани, които да предпазят децата от изплъзване или падане;
 • Качество, стабилност и функции - обикновено всичко това е част от описанието на избрания от вас продукт.

За да сте сигурни, че сте направили правилния избор, пишете на нашите консултанти, които с радост ще ви помогнат.

бебешки люлки

За бебета на каква възраст са подходящи

Освен килограмите, добре е да се съобразите и с възрастта на вашето малко съкровище. В Рая Тойс ще откриете модели, подходящо, както за новородени, така и за деца навършили годинка. Специалното ни предложение за вас е люлеещо столче или люлка за бебето до шестия месец, която се трансформира в столче за хранене, което ще ви бъде от полза докато детето навърши 36 месеца. Разнообразието от модели ви помага лесно да изберете, като се съобразите с всички горепосочени характеристики.

Всички модели задвижвани от механизъм на батерии са до 9кг. по задължителен стандарт. 

Как правилно да използваме люлеещото столче

В зависимост от начина, по който ще го използвате, люлеещото столче притежава редица функции. Ако бебчето ви е все още малко и столчето ви служи  като люлка, то може да се възползвате от различните степени на люлеене, позицията на детето, както и музикален панел с мелодии, които лесно да приспят бебето. Като седалка или стол за хранене, може да го използвате, когато детето стои самостоятелно. Пет точковите колани се грижат за неговата безопасност, а регулируемата седалка за пълното удобство. Възможна е комбинация между люлка и стол за хранене, както и люлка с шезлонг.  

Електрическа люлка за бебета

Защо да изберете rayatoys.com 

При нас ще намерите голямо разнообразие от продукти, които да задоволят нуждите на вашето малко съкровище. Цените са достъпни за всеки, което е сред големите предимства на Рая Тойс. Ако искате най-доброто, доверете се на нас и нашите продукти и направете покупка, която ще направи както децата ви, така и вас самите доволни и щастливи.