Пъзели с герои

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 218

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 218

Лицензни пъзели

Добър начин за забавление на малчуганите, който в същото време развива уменията им и моторната функция на ръцете, е реденето на пъзели. Те са чудесно занимание, което се среща в различни форми, видове, размери и на различни цени. Лицензните пъзели определено са сред най-предпочитаните модели.

За кого са предназначени

Предназначени са предимно за деца, тъй като изобразяват герои и персонажи от анимационни филми, игри или предавания. В същото време, обаче, Рая Тойс предоставя на вашето внимание модели, изобразяващи картини на световноизвестни писатели, които сами разбирате, биха впечатлили повече възрастен, отколкото дете. Някои модели са подходящи само за момичета, други за момчета, но и доста от тях са подходящи за двата пола, като всичко опира до интересите на малчуганите. Като обобщение можем да кажем, че няма определена възраст, за която лицензните пъзели са предназначени. Изработени са от картон, което също ги прави подходящи за малки и големи. 

Какви герои ще намерите тук

Рая Тойс предлага широко разнообразие лицензни пъзели, сред които да откриете любимите герои на своите деца. Сред най-предпочитаните модели ще откриете:

  • Мини и Мики Маус;
  • Принцеси;
  • Колите;
  • Замръзналото кралство;
  • Немо и Дори;
  • Спайдърмен;
  • Star Wars;
  • Avengers и други.

Разгледайте нашите предложения и сами се убедете колко много са те. Лесно ще успеете да изпълните желанието на вашето момченце или момиченце, тъй като всички герои и персонажи, които биха пожелали ги има в Рая Тойс. А освен децата, защо да не зарадвате и себе си или някой близък, който е запален по картини на известни художници или Междузвездни войни, например.

Колко части са ви необходими

В зависимост от възрастта, за която е предназначен, както и доколко са развити уменията за нареждане на този, който ще го използва, частите на различните модели варират като брой и размери. За по-малките ще откриете лицензни модели с 35 части, които са по-големи и улесняват нареждането. Освен тях можете да избирате между 60 и 100 части, които също са по-улеснени. За по-запалените фенове на пъзелите и децата, които умеят да нареждат и това им е любимото занимание, изберете варианти с от 1500 до дори 5000 части.  При нас е мястото, което ви предоставя всичко необходимо. Ако вашите малчугани все още не обичат да се занимават с такъв тип игра, съветваме ви, да им помогнете да се впечатлят от нея и да започнат да нареждат. Както споменахме в началото, реденето развива умствените функции и моториката на ръцете, а какъв по-добър начин от това всичко да бъде под формата на игри и забавления.