Идеи за подаръци за новородено

Филтри
на страница

39 продукт(а)

Филтри
на страница

39 продукт(а)

Как да изберем правилен подарък за бъдеща мама?

Големият ден предстои за Вашата най-добра приятелка, сестра, позната, която очаква дете, а вие се чудите какъв подарък да й изберете. Разбира се, това ще бъде подарък хем за нея, хем за детето. Мислите си, че ако й поднесете личен подарък за бременни, тя ще реши, че пренебрегвате бебето, а ако направите подарък за бъдещото дете, пренебрегвате нея. На всеки от нас са ни минавали тези мисли и това е напълно естествено. Най-добрият подарък за бременни бъдещи мами за рождения ден или личен празник винаги трябва да идва от сърцето. А ако не сте сигурни, винаги може да я подпитате дали би се зарадвала на продукт, който може да ползват и двамата, или очаква нещо само за себе си. Сред мнения за бременни дами онлайн четем, че те са всъщност много суеверни и не желаят да разкриват бременността си, а когато вече по очевидни причини няма как да я скрият, пък не желаят да получават подаръци свързани с предстоящото раждане нито за тях, нито за бебето, и то само от суеверие. Така че е много важно в този разговор с Вашата приятелка да разберете - суеверна ли е или не или ако има леко колебание, да я успокоите, че няма как всички покупки да бъдат направени непосредствено след раждането, когато ще има необходимост единствено от почивка.

Какви предложения ще откриете в Raya Toys?

В магазините на Рая Тойс ще откриете разнообразни подаръци и за бременни, и за бъдещото бебе. Най-голям хит обаче се оказаха висулките тип медальони за бременни Бола. Те са предназначени за украса, изглеждат чудесно и имат разнообразни функции. Дамите правят въртеливи движения с медальона за бременни пред корема си, а вулканичният камък, който се съдържа в него се търкаля по стените му и създава приятни звукови вълни за успокоение и усещане за защита. Някои от камъните са и подходящи за ароматерапия. А знаете, че всяка една бъдеща мама иска да се чувства глезена. За бебета и за деца са предвидени фоторамки и някои други идеи като например албум изненада или фотоалбум с любими анимационни герои. Сред интересните артикули се отличават и 3D касичките на Дисни, кутии за спомени - за първо зъбче, къдричка, за акта за раждане и още любопитни хрумки.

Защо да ни се доверите?

Можете да се доверите на избора на подаръци и сувенири за бременни от Рая Тойс на топ цени, тъй като нашите продукти са висококачествени и дълготрайни. Всички те са създадени така, че да останат дълго години наред ярък спомен за този специален период за всички жени - бременността. След време детето ще може с удоволствие да разгледа кутията си за спомени, да зададе своите въпроси или да си играе с фигурките на Мики и Мини, а майка му щастливо да наблюдава своето вече пораснало дете.