Група 2/3 от 15 до 36 кг

Филтри
на страница

35 продукт(а)

Филтри
на страница

35 продукт(а)

Вашето дете расте със всеки изминал ден. Вече не е малко беззащитно бебче. С неговия растеж обаче растат и неговите потребности. Въпреки че привидно изглежда пораснало, в никакъв случай не подценявайте необходимостта от детско столче за кола. Винаги трябва да бъдете сигурни че Вашето съкровище е добре защитено във всяка една ситуация, която може да изникне по време на път. Така че побързайте и разгледайте огромното разнообразие В Рая Тойс от  столчета за кола 15-36кг, спадащи към група 2/3.

За кого са предназначени столчетата за кола 15-36 кг.

Детски столчета за кола 15 36

Различните модели детски столчета за кола 15-36кг, спадащи към група ⅔ са пригодени за деца между 4 и 12 години. Позицията на тялото на детето е обърната по посока на движението, предлагат се различни видове с колан или без, с облегалка и без и редица други. Функцията на тези столчета е да възпрепятстват политането на детето при рязко спиране или сблъсък. Най-често моделите са снабдени с меки възглавнички на врата, които да осигурят необходимия комфорт на Вашият малчуган. А с функция сън Вашето дете ще се отпусне в кратка дрямка.

Как да направим правилния избор

Несъмнено темата за бебешките столчета за автомобил вълнува много родители. Сигурността на детето е приоритет №1 за всички майки и бащи. Затова, когато Ви се налага да пътувате с тяхна помощ Вие осигурявате защита на Вашето дете от евентуални неприятни ситуации, които могат да възникнат по време на шофиране.В Raya Toys можете да намерите много видове столчета за кола, като за да направите правилния избор трябва да знаете най-важните неща на които трябва да обърнете внимание:

  • Сигурност и надеждност. Това е най-важният критерий, по който да направите своя избор;

 

  • Комфорт. Уверете се че със Вашия избор Вие осигурявате на детето си нужния комфорт;

 

  • Лесно почистване. Материята трябва да се почиства лесно и бързо;

 

  • Допълнителна защита. Всички допълнителни аксесоари са важен фактор;

 

  • Наклон на седалката. Моделите с функция сън са предпочитани от много млади семейства;

 

  • Качество;

 

  • Цена.

 

Какво е необходимо да знаем при монтажа

Най-често монтирането става посредством автомобилните колани или чрез системата за сигурност-Изофикс, ако колата Ви притежава Isofix точки. При всички случаи монтажа е лесен за всеки. Трябва да имате в предвид че през първите шест месеца от раждането на Вашето дете е задължително, то да бъде позиционирано обратно на посоката на движение.

Колко време може да пътува едно дете с детски стол според Raya Toys

Истината е че няма универсален отговор на този въпрос. Времето през което можете да използвате един детски стол на първо място зависи от това какъв модел избирате. Следващият определящ фактор е качеството на материалите, от които е изработен. Не на последно място е и правилната експлоатация на детския стол. И все пак след около 5 години е хубаво да бъде подменено с ново поради значително намалените функции на защита.