Детски тоалетки за гримиране

Филтри
на страница

10 продукт(а)

Филтри
на страница

10 продукт(а)

Момиченцата обожават да се гледат в огледалото от малки и да разкрасяват себе си и света около тях. Освен това, всяко малко момиченце иска да подражава на мама във всичко, включително гримирането и правенето на прически. Именно затова в категорията ще откриете подходяща играчка, която да съдържа всичко необходимо за малките принцеси. Детската тоалетка е чудесен избор за една кокетна и компактна гримьорна. А какъв по-прекрасен начин от това, да изберем игра с образователна цел, която да поощри и да заинтригува любопитството на подрастващите за такъв вид изкуство?

Видове тоалетки в раздела

В раздела можете да откриете следните налични артикули: 

  • тоалетка със столче за разкрасяване — има страхотен дизайн, с детски масички, много аксесоари, светлина и музика с най-различни мелодии,  контролиращи се ръчно с натискане на бутони;
  • подвижна тоалетка в куфар — можете да я вземете навсякъде с вас. Разполага с колелца, с огледало и други видове играчки за вашето малко момиченце; 
  • дървени детски тоалетки — съдържат упътване за различни “разкрасителни”  процедури, гримове и сешоар, лакове за нокти, сенки, четки за грим, апликатор и други; 
  • за разкрасяване — приказната играчка позволява на момиченцето да се потопи в света на “Замръзналото кралство 2” и да се наслади на добре пресъздадените елементи от историята. 

Продуктите се предлагат в няколко цветови гами и са препоръчителни за деца на над 3-годишна възраст. Видеоклипове в сайта показват как се използват някои от артикулите. 

Какво представляват детските тоалетки? 

Този вид играчки за деца включват най-различни аксесоари за всякакви процедури за малките дами. Включват се пособия като детски гримове, огледала, масички и др. Възпроизвеждат се мелодии, вдъхновени от приказките, които са интересни за децата. Заниманието обогатява и развива въображението на подрастващите. Детските принадлежности в комплектите са с високо качество и са безопасни за игра.  

Защо да изберете Рая Тойс? 

Онлайн магазинът предлага богато разнообразие от продукти на добри цени. Сред марките в каталога са  Jacks Pacific, Melissa & Doug, Raya Toys, Smoby и др. Можете да поръчате даден артикул, който да бъде доставен в избран от вас физически магазин от веригата. За поръчки над определена парична стойност до определено тегло, доставката е напълно безплатна.