Дървени детски къщи за игра

Филтри
на страница

30 продукт(а)

Филтри
на страница

30 продукт(а)

Детските дървени къщи са предпочитан артикул за игра, който е любим на малките момичета и момчета. Някои са с реални размери, а други са предназначени за кукли и имат компактен дизайн. Подходящи са за деца над 3 години и са много търсени за подарък. По-големите модели са идеални за двора, но ако разполагате с повече пространство у дома, бихте могли да ги позиционирате и в някоя от стаите. В онлайн магазин Рая Тойс ще попаднете на чудесни предложения от този тип, които освен на приемливи цени, можете да купите и с безупречно качество.

Какво ще видите в раздел “къщи и обзавеждания”

За да успее детето да се заиграе, то трябва да разполага с необходимия “ресурс”. Необходимо е да има подходящи играчки под ръка, които родителите му са избрали за него съгласно интересите му и възрастта, в която се намира. Детските дървени къщи са сред харесваните от страна на хлапетата артикули, а ние от Рая Тойс ги предлагаме в следните разновидности:

  • игрални комплекти “Ферма” – подходящи са за момчета и момичета, като с тях игрите у дома никога няма да бъдат скучни;
  • дървени предложения в куфарче – лесни са за пренасяне и развиват въображението. Детският комплект съдържа животни, сгради, знаци и превозни средства, а частите са изработени от безвредни за здравето материали;
  • колички и столчета за хранене на кукли – с тях малките момиченца влизат в ролята на грижовни майки, като дървените кошари са също сред търсените детски мебели;
  • цели къщи с обзавеждане – могат да са на два и повече етажа, а дървената конструкция включва стандартните за една истинска къща елементи. С тях играта на кукли ще е още по-вълнуваща и интересна за всяка малка принцеса;
  • детски център за бебешка грижа, за животни, за разкрасителни процедури и за други дейности – предлагаме ги в реални размери, а с тях децата се превъплъщават във ветеринари и лекари, наслаждавайки се пълноценно на избраното амплоа.

Изброените продукти са супер решение и за подарък. Те правят силно впечатление и няма как да не се харесат от своя бъдещ получател. Важно е дизайнът на детската дървена къща или мебелите да бъде съобразен с възрастта и пола на детето, за да го използва то с голямо удоволствие във времето.

За каква възраст са подходящи предлаганите продукти

Наличните в секцията детски дървени къщи са за различни възрастови групи – от 3 до 4 години, от 4 до 5 години, от 5 до 6 години и 6 до 8 години. Има подходящи предложения за момчета и такива за момичета, а всеки един артикул е с уникално качество и с неповторим дизайн. Поръчайте от сайта на Рая Тойс и подарете на детето си много радост и усмивки!