Термометри за бебета

Филтри
на страница

16 продукт(а)

Филтри
на страница

16 продукт(а)

Какъв термометър е нужен за бебето

Той присъства в задължителния списък с първи покупки за новороденото. При това - в повече от един вариант. Вижте какви термометри е важно да имате за бебето.

Как да изберете подходящ термометър

Важно е да сте наясно за какво ще ви служи той.

Всеки родител трябва да разполага с качествен модел за измерване на температурата на тялото на детето. Обикновено през първите месеци от живота си дребосъците не боледуват. Бебетата нямат досег с вируси и бактерии, а и все още носят наследения от майката имунитет, който продължава да се предава и чрез кърменето. Въпреки това обаче е важно да имате у дома подходящ термометър за бебе. Ако по някаква причина новороденото повиши температурата, с него ще можете да реагирате веднага и да я измерите коректно.

Наред с първия вид е важно да сте оборудвани още и с термометър за вана, както и с такъв, с който да следите температурата на въздуха в стаята на детето. Важно е да сте наясно, че водата, с която къпете бебето пък трябва да бъде 37˚. Подходящата температура за въздуха в банята, докато къпете детето, е 24˚, а тази за детската стая е добре да се поддържа около 22˚. 

Какви видове предлагаме

  • Дигитален за баня. С атрактивен дизайн, безопасен, удобен за ползване;
  • Класически за баня със скàла. Изгоден практичен вариант. Скалата е голяма и ясна. Измерва температурата на водата, но може да го използвате и за температурата в стаята. За допълнително улеснение на родителя при повечето термометри, предлагани в категорията, препоръчителната за водата температура (37˚) е отбелязана с усмивка или с друг символ;
  • Дигитални педиатрични термометри. Удобни за употреба, бързо измерват точната температура. На пазара се предлагат както такива с накрайник, който трябва да се докосне до кожата на бебето, предлагат се и за ухо ,а същи и безконтактни инфраред модели.

Защо да купите от rayatoys.com

Всички видове термометри, предлагани в Рая Тойс са висококачествени и създадени конкретно за бебета и деца. Никой от тях не съдържа живак.

Моделите за вода в каталога ни са с пъстър, приятен за децата дизайн. Формите на любими животни ги превръщат в цветен аксесоар за банята.

Електронните педиатрични варианти, които предлагаме пък, работят с безупречна точност и завидна бързина. В нашия онлайн магазин ще намерите само предложения от реномирани детски и бебешки брандове: Brown, Chicco, Babyono, Safety First и др.

Пазарувайте в Rayatoys по всяко време на денонощието всеки ден от седмицата! Хиляди стоки за най-малките ви очакват на неустоими цени!