Пастели за рисуване

Филтри
на страница

17 продукт(а)

Филтри
на страница

17 продукт(а)

Рисуването и като цяло изкуството трябва да бъде важна част от развитието на децата, защото това е един от начините те да изразят себе си, своите емоции и чувства. Инструментите, които избирате за тях са важни и зависи от тяхната възраст. Например, пастелите са един добър избор, защото те са удобни, не цапат, подходящи са за всякакви възрасти и не изискват специална поддръжка като например моливите и тяхното непрекъснато острене.

Защо е хубаво дечицата да си играят с пастели?

Децата обичат да си играят с пастели поради множество причини. Най-очевидната е, че те могат да изразят своята креативност и да рисуват свои рисунки с разнообразни цветове. 

Този тип инструмент за рисуване може да бъде много забавен за малчуганите, но той е не само забавен, но и притежава редица ползи. Той насърчава творческото мислене на малчуганите и им помага да изразят своите идеи по по-интересен начин. 

Също така, пастелите имат полза и върху моториката, координацията и творческото мислене на малките, както и подобряване на тяхната артистичност. Моториката на малките се развива, защото за да държат и контролират пастелите са им необходими усилия и това развива тяхната фина моторика.

Те също са много подходящи за по-малките, защото са удобни за хващане - по-малкият им размер е по-удобен за малките детски ръчички. Поради това, че са меки и нежни, те са перфектни за малките деца, които все още не са запознати със сложните техники на други видове инструменти за рисуване като боите например. 

Какви пастели ще намерите в категорията?

В категорията ще намерите разнообразие от пастели за дечица на различни възрасти и умения. Тук можете да откриете:

  • детски и бебешки с анимационни герои (Bambino, Frozen 2, Minions, Pets) за по-малките деца, които ще се радват да рисуват с любимите си герои;
  • по-скъпи и хубави за по-големи деца, които имат повече опит в рисуването;
  • цени от 4 до 16 лв.;
  • марки като Faber-Castell, Melissa&Doug, St.Majewski;
  • маслени, сухи, акварелни.

Открийте магията на играта с магазин Рая Тойс

Ние ви предлагаме 100 000+ артикула и изключително бърза доставка, само до 3 работни дни. Също така за ваше удобство ние ви предлагаме както онлайн опция за пазаруване, така и от нашите физически магазини.

Освен това, в магазина Рая Тойс ние ви предлагаме конкурентни цени и продукти от висококачествени марки, което гарантира качеството на покупката ви. Така че, ако искате да купите качествени пастели за вашето детенце и да се насладите на удобно и лесно онлайн пазаруване, Рая Тойс е правилният избор за вас. Купете сега!