Детски пожарни коли играчки

Филтри
на страница

14 продукт(а)

Филтри
на страница

14 продукт(а)

Игрите с коли винаги са вълнували децата от ранна възраст. Това занимание е и образователно, защото много от съвременните играчки имат функции, които наподобяват истински превозни средства. Дори и малките представители на нежния пол предпочитат понякога автомобил пред красива кукла. Производителите предлагат огромно разнообразие от самолети, влакове, пожарни, линейки, мотори, полицейски, състезателни и други видове возила, така че да изберете точния модел за вашето дете, се превръща в истинско предизвикателство.  

Видове пожарни коли в раздела 

Тук ще откриете следните продукти: 

  • пожарни коли — автомобилите имат отварящи се врати и се задвижват чрез плъзгане с ръка. Предлагат се и трансформиращи коли със спойлер, както и такива с опцията да се зареди маркучът на превозното средство с вода, което прави детските игри по-реалистични; ; 
  • детски игрални комплекти — има разновидности с формовани или отделни фигурки на любими герои, трансформиращи превозни средства и снаряди за изстрелване;
  • писта с пожарна — включва необходимите пожарникарски принадлежности за игра, също и звукови ефекти, светлини, стълби, инструменти и пътни знаци.

Пожарните коли  са подходящи за малчугани над 3-годишна възраст.   

Предимства на пожарните автомобили  

Пожарникарите имат една от най-уважаваните професии в света. Много от малчуганите дори мечтаят да работят на тази длъжност от малки. Затова и страстта към такъв вид автомобили, е популярна сред подрастващите. Съвременните коли за деца са изработени детайлно, така че заниманието с тях започва да се превръща в истинско приключение за малките. Редица комплекти играчки се състоят от няколко модела с различно приложение и имат добре изработени фигурки, за да подсилят преживяването от играта с тях. Малчуганите използват наличните функции  при “гасенето на пожарите”.   

Защо да изберете Рая Тойс? 

Онлайн магазинът предлага огромен асортимент от артикули на достъпни цени. Марки като Raya Toys, Dolu, Spin Master и Melissa & Doug са много популярни и утвърдени на пазара. Представено е подробно описание на всички продукти, както и тяхната наличност в магазините. За онлайн поръчки над определена стойност и тегло има безплатна доставка до вашия дом. Означен е и максималният срок за доставяне на продуктите. Подарете на вашето дете едно незабравимо преживяване!