Текстил за детска стая

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 534

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 534

Текстил

Ако имате всички необходими за детската стая мебели, сега остава най-приятното, а именно закупуването на бебешки текстил. Под това понятие обединяваме одеяла, кърпи и спални комплекти. Те са първото нещо, което виждаме като влезем в детската стая и определено правят впечатление. Изберете спален комплект или друг бебешки текстил, който да се превърне в любима част от съня, банята или разходката на детето. Нашето разнообразие от бебешки текстил ще позволи на всеки от вас да намери точно това, което най-много му харесва.

Кои платове са подходящи за бебета

Всички материи, които докосват бебешката кожа трябва да са висококачествени, тъй като тя е изключително нежна и чувствителна. Изцяло естествените материи. Тъканите трябва да бъдат хипоалергенни, меки, хигроскопични и хигиенични. Добре е така да ги подбираме, че през зимата на бебето да му е топла, а през лятото да му държат хладно, независимо дали е в кошарата или количката. Ако освен естествени материи за креватчето избирате и изкуствени, то те трябва да бъдат с много високо качество, за да не получите нежелана реакция по кожата на вашето дете. 

- Бамбука е изключително приятна материя, която има силно антиалергични качества, запазва температурата, през лятото държи хладно, а през зимата топли. Все повече навлиза в по-високия клас дрехи, хавлии и пелени

- Органичния памук - усещането е за по-мека материя, използвани са най-висококачествени и екологично произведени материали.

- Супима памук - Американски вид, свръх мек supima е търговско им наименование Сладките памучни платове Supima се изработват само от изключително дълъг щапелен памук.

 - Египетски памук -  за спално бельо или дрехи, световен лидер на висококачествен материал.

Естествените платове са най-подходящи за бебета и деца, тъй като са екологично чисти. Винаги избирайте материи, с които да осигурите на вашето съкровище спокоен сън и комфорт, докато си почива или играе в кошарата. 

Как да изберем правилния текстил за бебе

Пазарът ни залива с разнообразие от стоки, но винаги, когато пазаруваме онлайн  трябва да се доверяваме на сигурни и лицензирани сайтове, особено що се отнася до нашето дете. На rayatoys.com  ще откриете:

  • балдахин за над леглото;
  • спални комплекти и обиколници;
  • горни или долни чаршафи и калъфки, както и възглавнички с мек пух;
  • пелени;
  • одеяла за бебета;
  • одеяла за деца;
  • плажни хавлии.

Към всеки продукт има посочени характеристики, които да ви помогнат да направите правилният избор. По-голямата част от продуктите, които предлагаме са изработени от 100% памук а всички декорации са от изцяло нетоксични материали. Одеялцата и пелените използвайте както за кошарата, така и за бебешката количка. Можете да изберете различен дизайн и цвят по каталог, отговарящ на интериора в дома ви.

Защо да изберем Рая Тойс

При нас ще откриете голямо разнообразие от бебешки текстил, разделен в няколко категории. Цените са изключително достъпни, което кара родители често да пазаруват от нас. Предлагаме актуални и функционални аксесоари за обзавеждането на дадено помещение. Имате възможност да избирате от различни цветове, като най-поръчваните са едноцветните бяло, жълто и розово за момиченца и синьо, зелено и сиво за момченца, които можем да ползваме не само за направата на комплекти за легло, но и за столчето на нашето хлапе или за всяка друга идея, която искате да реализирате. 

Онлайн магазинът предлага и топ намаления на любимите ви продукти. Описанията на избраните артикули ще ви помогнат да се ориентирате правилно доколко той е подходящ за вашето бебе. Разгледайте и поръчайте още сега, а ако изпитвате затруднения не се колебайте да ни пишете - ние с удоволствие ще ви помогнем.