Сенници и щори за автомобил

Филтри
на страница

8 продукт(а)

Филтри
на страница

8 продукт(а)

Сенници и щори за автомобил

Всеки родител знае, колко неприятно е, по време на пътуване, слънцето да пече в очите и лицето на бебето. Възрастните също изпитват дискомфорт в такива ситуации, а представете си малкото дете, което не може да се предпази само. Сенници и щори за кола са най-добрия начин да предпазите бебето. Повечето модели не скриват гледката навън, което позволява да наблюдение по време на път.

Защо е важно да защитим децата от слънцето в колата

Независимо дали сте навън или в колата, пряката слънчева светлина е опасна, както за вас, така и за вашите малки съкровище. Те са по-малко защитени, тъй като организмът им все още няма стабилна терморегулация. Това може да доведе до увреждане на костите, обезводняване и повишаване на телесната температура. Понякога се налага на единия родител да пътува сам с бебето, затова е добре да имате слънцезащитни аксесоари за кола, които да го предпазват, докато шофирате и не можете да  наблюдавате постоянно детето.

Как да предпазим детето от слънчевата светлина

Всеки продукт притежава различни характеристики, които дават информация на родителите до каква степен ще бъде защитено вашето бебе.  Многофункционалните дизайни на сенниците осигуряват няколко степени на защита. Основните цели на сенниците за кола са да намалят отблясъците на слънцето и да филтрират ултравиолетовите лъчи. Освен това, без значение кой модел ще изберете, той ще действа като сянка, която блокира слънцето и държи детето спокойно по време на пътуването.

Как се закрепят за прозореца на автомобила

Детските щори за кола се закрепят изключително лесно с помощта на:

  • кукички;
  • щипки;
  • вендузи;
  • умни щори, които се спускат автоматично с прозореца на автомобила.

За разлика от сенниците, слънцезащитните щори за кола могат да се сгъват и разгъват при необходимост. Деликатните материали, от които са изработени щорите, не скриват гледката по време на престоя в колата, което ви позволява да пътувате спокойно и комфортно. Всички начини за закрепване на щорите и сенниците са изключително сигурни и няма опасност да наранят вашите малчугани дори, когато не ги наблюдавате.

Защо да закупите от Rayatoys.com

Слънцезащитните продукти за кола за деца и бебета са изключително качествени и ви гарантират спокойствие по време на път. Благодарение на тях децата не се изнервят и не се изпотяват, заради напичащото ги слънце по време на престоя в колата. Цените в онлайн магазина на Рая Тойс са изключително достъпни. Изберете любимия анимационен герой на вашето съкровище, което ще направи пътуването безпроблемно и забавно. Възползвайте се от различните ни предложения и изберете най-доброто.