Отпечатъци за бебета

Филтри
на страница

19 продукт(а)

Филтри
на страница

19 продукт(а)

Отпечатъци за бебе

Още от раждането на бебето, всеки родител иска да запечата колкото се може повече моменти малки детайли. Правенето на отливки и вземането на отпечатъци на бебето е един добър начин да запазите топъл спомен за малките крачета и ръчички на вашето съкровище. Запечатайте момента, като използвате специални продукти за крачета и ръчички и го сложете в рамка, на специална поставка или прибрано някъде, за да го запазите само за себе си.

Материалите, които се използват, са изключително висококачествени и безопасни за широка употреба, в различни цветови комбинации, на различни марки и серии производители с доказано качество. Самото създаване на бебешки отпечатъци е лесно и бързо и е почти като забавление. Не се изисква определена техника или дизайн при направата им, което ги прави подходящи за употреба от цялото семейство. Използват се за интересни и персонализирани декорации при обзавеждането на дома, също така са красива идея за нов подарък. Към него може да добавките правоъгълна или друг вид рамка със снимка, детайли от раждането или развитието на бебето, което ще остане мил и скъп спомен от детството на мъничкия ви наследник. 

комплект за отпечатъци на бебе

Как се прави отпечатването на крачетата и ръчичките

Изключително бързо и лесно можете да отбележите детските крачетата и ръчичките на избрана от вас повърхност. Всичко, което трябва да направите е да следвате няколко прости стъпки:

  • оцветете с печата крачето или ръчичката на вашето бебе;
  • натиснете го върху избрана от вас повърхност, където да се отпечата;
  • измийте краката и ръцете със сапун и топла вода.

Печатите са абсолютно безвредни, а с една опаковка можете да направите около 20 различни отпечатъка.  Отпечатването трябва да бъде само под контрола на възрастни, тъй като има опасност от вдишване на мали частици.

От какъв материал е отливката

Друг вариант, чрез който да вземете отпечатъци на своето малко ангелче е правенето на отливка. Материалът, от който тя се изработва е предназначена за целта глина. Ще я откриете в метална кутийка, в комплект с малко дървено валяче, което ще ви помогне да достигнете до най-добрия резултат. Тъй като глината изсъхва бавно, можете да направите няколко опита, за да бъдете напълно удовлетворени накрая. Накрая оставете кутийката с готовия отпечатък отворена, за да изсъхне достатъчно добре.

Как да съхраняваме готовите отпечатъци

Съхранението е изключително лесно. Ако сте избрали варианта с печата, използвайте рамки, поставки и табла, на който да съхраните крайния резултат. При варианта с глината, в комплекта ще получите и специална поставка, на която да я поставите когато е напълно изсъхнала. Освен това, може да стои прибрана и в металната кутийка. Избрания продукт може да използвате за определен период след отварянето му и да направите истински шедьоври с отпечатаните крачета и ръчички на малчуганите.

Защо да изберем Rayatoys.com

Печатите за бебета ще откриете в два цвята, подходящи, както за момчета, така и за момичета. Запазете отпечатъците на своето бебе по най-добрия начин. Продуктите в онлайн магазина на Рая Тойс са на изключително достъпни цени, за да може всеки родител да си позволи да ги закупи. Всеки от тях има свое описание, което ще ви помогне да се ориентирате доколко покупката покрива нуждите на детето ви. Всеки родител, поне веднъж, си е мислил, че иска детето му да остане точно такова, каквото е сега. Това не е възможно, но поне запечатайте прекрасни спомени от този този период.