Детски книжки със стикери

Филтри
на страница

5 продукт(а)

Филтри
на страница

5 продукт(а)

Книжките със стикери могат да бъдат използвани не само за забавление, но и за обучение на подрастващите. С тях може да се учат букви, цифри, форми, цветове и други основни знания.

Какво представляват книжките със стикери?

Книжките със стикери съдържат различни видове илюстрации и шаблони за декориране с помощта на лепенки. Те могат да съдържат стикери на герои от любими анимационни филмчета, животни, растения, предмети и много други. Целта им е да предоставят забавление и да стимулират творческото мислене на малките, като те могат да декорират илюстрации по свой вкус, избирайки и поставяйки различни лепенки на определени места. Също така те са използвани не само за забавление, но и за обучение. 

Защо да закупите книжка със стикери?

Те могат да бъдат изключително полезни за развитието на детето ви. Ето няколко причини защо:

     1. Стимулиране на въображението и креативността

Лепенките позволяват на малките да изразят своята креативност, като лепят различни образи и създават уникални картинки. Това може да развие тяхното въображение и да им помогне да изразят своите идеи по по-интересен начин.

     2. Развиване на моториката

Докато хлапетата лепят, те развиват своята моторика и координация. Това е особено полезно за бебетата, които все още учат да контролират движенията на ръцете си.

     3. Учене чрез забавление

Книжките със стикери често имат забавни и образователни странички, които могат да помогнат на подрастващите да учат нови неща. Например, в тях може да има изображения на различни животни и това ще помогне на хлапетата да научат техните основни характеристики.

     4. Подпомагане на езиковото развитие

Те могат да помогнат на подрастващите да развият своята реч, като им позволяват да коментират и описват това, което виждат.

     5. Повишаване на самочувствието

Когато малките завършат книгата си, те могат да бъдат горди със своята работа и постижения. Това може да им помогне да повишат своето самочувствие и да бъдат по-уверени в себе си.

Какво ще намерите в категорията?

В категорията ще намерите различни книжки на цени от 4,90 лв. до 17,90 лв. Те са подходящи както за момичета, така и за момчета. Героите, които ще срещнете в категорията за най-популярните в момента на пазара – Пес патрул и Бен 10. Също така може да си закупите и образователна книга за вашето дете, което да му помогне да научи цифрите или буквите.

Защо да изберете Рая Тойс?

Рая Тойс е магазин, който предлага изобилие от детски продукти за вашето дете от играчки до най-важните принадлежности за него. Ние предлагаме бърза доставка – до 3 работни дни и безплатна доставка за поръчки над 100 лв.

Поръчайте сега онлайн на изгодни цени.