Прегради

Филтри
на страница

36 продукт(а)

Филтри
на страница

36 продукт(а)

Прегради

Още преди да проходи, вашето малко ангелче трябва да бъде напълно защитено от падане, удари и допир до опасни предмети. Най-добрият вариант за това е, да закупите различни предпазни прегради, които да го защитят напълно, а вие да се чувствате спокойни. Не е възможно постоянно да сте до детето, затова предпазните ограничения ще ви бъдат най-добрия помощник за безопасността на малчуганите. Знаем колко любопитни са те, колко много обичат стълби, отворени пространства, а също камината и печката за готвене. Всички тези места, обаче, могат до доведат до нараняване.

Как да ограничим децата си от опасните зони у дома

Във всеки дом има зони, които не са напълно безопасни и трябва да намерим начин, по който да ограничим достъпа на децата до тях. Ако на бебето му се налага да спи извън кошарата си, то вие ще имате нужда от специални прегради за бебешки легла. Те могат да се монтират лесно и на различни места. Ограничете достъпа до камината, печката за готвене, стълбите и вратите, като закупите предпазни огради от онлайн магазина на Рая Тойс. Бъдете сигурни, че децата ви са в безопасност във всеки един момент. Тези продукти са най-лесното решение за обезопасяване на дома.

Какво най-често застрашава здравето на детето вкъщи

Острите предмети, излизането през вратите, стълбите и горещите повърхности са само малка част от факторите, които могат да застрашат здравето на вашето дете, без дори да излизате от къщи. Затова ние ви предлагаме специални предпазни прегради и решетки, с които да обезопасите:

  • леглото;
  • стълбите;
  • камината;
  • вратите.

Всички защитни мерки, които вземете ще ви бъдат от полза и ще успеете да си осигурите максимално спокойствие относно здравето на вашето ангелче. Ако мястото е по-голямо от преградата за врата, която сте закупили, добавете специален удължител, който ще монтирате изключително лесно и бързо. Предпазната преграда да детско легло осигурява здрав и спокоен сън, без опасност от падане и удари. 

Защо да изберете Rayatoys.com

Открийте всичко необходимо, с което за обезопасите всяко място, до което вашите малчугани имат достъп. Не застрашавайте детското здраве и обезопасете дори местата, които ви се струват маловажни.  Пазарните ни цени за изключително добри, благодарение, на което все повече родители се доверяват на Рая Тойс. Бъдете сигурни за качеството и надеждността на всеки един продукт, който ще закупите от нас. Онлайн пазаруването спестява време и пари. Поръчайте още днес и създайте пълен комфорт за вашето бебе във всяка една част от дома.

Популярни търсения: дървени