Детски чадъри

Филтри
на страница

32 продукт(а)

Филтри
на страница

32 продукт(а)

Споделянето на един чадър никога не е лесно, но с дете може да бъде особено предизвикателство. Малчуганите се радват на независимостта да носят собствен, а вие ще оцените възможността да останете сухи. Стандартните са твърде големи, за да могат малките да ги носят и контролират. Още по-важно от проблемите с размера е, че предназначените за възрастни обикновено не предлагат същите функции за безопасност, каквито трябва да имат тези за деца. Продукт, създаден специално за тях, е чудесна инвестиция за вашето семейство или за подарък. 

Какви продукти ще намерите в онлайн магазин Рая Тойс?

Детски чадъри и дъждобрани с анимационни герои са предпочитан избор за повечето любители на анимационни филмчета. Такива са:

  • дъждобран пончо ‒ размер S подходящ за малчугани от 3 – 4-годишна възраст, размер M ‒ за такива на 5 – 6 години. Лесен за използване благодарение на това, че има копчета отпред и ластик на качулката. Предпочитани от тях са тези продукти с картинки на герои от анимационни филмчета като Frozen 2 (с герои от Замръзналото Кралство), пончо за дъжд Cerda Minney, Cerda Mickey и други;
  • детски чадъри ‒ продукти с любимите за тях герои като Спайдърмен, Хари Потър, Замръзналото Кралство и други. Подходящи са както за малки, така и за големи деца. Изработени от фибростъкло с висока издръжливост. Някои модели от тази категория са Cerda Spiderman, Cerda Frozen 2, Cerda Harry Potter и други. 

Какво е най-важното при избора?

За да изберете най-доброто на пазара е добре да обърнете внимание на няколко неща:

  • материал ‒ суровините са много важни, не само за чадърите, но и за други продукти. За тях всички материали трябва да са висококачествени. 
  • дизайн ‒ в днешно време на пазара има богато разнообразие от детски продукти на различни цени. Добре проектираният и оригинален продукт привлича детското внимание и насърчава детето да го употребява. Дизайнът може да бъде за момичета, за момчета, на анимационни герои, животни (котки, кучета, мишки, птици), растения (цветя) и др.

Всеизвестен факт е, че малчуганите непрекъснато променят интересите си и искат всички играчки и аксесоари да отговарят на новата мода, така че да подарите на детето си чадър, е много добър избор. Повечето деца предпочитат да имат свой собствен детски чадър или да използват детски дъждобран, който също може да бъде на любимо детско филмче.