Помпи за кърмене

Филтри
Страница
  • В момента четете страница 1
  • Страница 2
  • Страница Продължи
на страница

Артикули 1-40 от 67

Филтри
Страница
  • В момента четете страница 1
  • Страница 2
  • Страница Продължи
на страница

Артикули 1-40 от 67

Помпи за кърмене

Кърменето без съмнение е  един от най-добрите и здравословни начини да нахраните своето малко бебче. Освен този процес  допълнително придава емоционалност на онази силна безрезервна връзка, която предстои да бъде изградена между Вас и Вашето малко съкровище.. Този значим период е доста емоционален. Понякога обаче е наложително кърменето да става индиректно, с помощта на така наречените помпи за кърма. В Рая Тойс Вие ще намерите голямо разнообразие от такива на достъпни цени. 

Защо помпата за кърма е изключително необходима на майките

Не всяка майка, може да кърми своето дете, а причините за това могат да бъдат различни, като например проблем със засукването на гърдата или пък много раздразнени зърна и ред други. Според редица мнения по темата, много кърмачки предпочитат изцеждането на тяхното майчино мляко да става посредством специални пособия, било то електрически помпи за кърма или ръчни, все по голяма популярност набират и двойните уреди за гърди, с което процеса по изцеждането става още по-бърз и ефективен. На който и модел да се спрете, можете да  бъдете сигурни, че ние от Рая Тойс разполагаме с такъв, а Вие лесно можете да се снабдите с него, само с няколко клика на мишката.

Как се стерилизират

Пособията, които сте използвали за изцеждане могат да бъдат стерилизирани посредством изваряване, около 20 минути след завирането на водата. В днешни дни, обаче навлязоха и така наречените стерилизатори. На пазара се предлагат електрически или за микровълнова печка. С тяхна помощ Вие можете да се погрижите за стерилизирането на пособията, които сте използвали.

Какви са особеностите при употреба на ръчна и електрическа

Все по-голяма популярност набират помпите за кърма. И това е разбираемо, вземайки в предвид многобройните положителни мнения във форумите за мами. На пазара се предлагат два вида основно и те са:

  • Ръчни помпи. Те са подходящи за тези майки, които биха ги използвали не толкова често, например поради временно раздразнение на зърната. За тях е много важно да се знае, че те не спомагат производството на кърма. По принцип са търсени поради факта, че имат практичен  размер и са лесни за употреба;
  • Електрически помпи  за кърма. Те са изключително лесни за употреба. Предлагат се основно в два варианта – такива с батерии и с практическа възможност за включване в контакт. Предимно са подходящи за жените, които са с ограничено количество, майчино мляко.

В магазините на Рая Тойс Ви предлагаме и двата вида в зависимост от Вашите лични предпочитания.

Какво предлага Rayatoys

Ние от Rayatoys Ви предлагаме всичко необходимо за Вас и Вашето малко съкровище. Ние сме Вашият първи и незаменим помощник в отглеждането на Вашето дете. Разполагаме с богата гама от разнообразни артикули, които Вие можете да закупите лесно и удобно седейки на топло вкъщи пред дивана. Не губете време и направете Вашият правилен избор с Rayatoys още сега!