Cangaroo Помпи за кърмене

Филтри
на страница

6 продукт(а)

Филтри
на страница

6 продукт(а)

Кърменето носи редица ползи за бебето и неговата майка. Естественото хранене бива силно поощрявано и е добре да бъде удължено максимално дълго във времето. Невинаги обаче пеленачето успява да усвои на 100% майчиното мляко, което налага използването на специална помпа за кърма. Тя се използва с цел освобождаване на гърдите и стимулиране на лактацията. Вижте моделите Cangaroo в раздела и заложете на онлайн магазин Raya Toys. 

Защо да изберете помпите за кърма Cangaroo

Ел. модели с марката Кангаро са с много добри параметри и са подходящи за ежедневно изцеждане на майчиното мляко от гърдите с цел тяхното облекчаване. Предлагаме ги на достъпни цени и с отлични технически качества, които в допълнение с компактния дизайн на уреда, ще превърнат кърменето на бебето в още по-приятен процес. 

Какви видове има в раздела

Мнението на педиатрите е, че няма нищо по-полезно за едно новородено от естественото хранене, а помпите за кърма Cangaroo помагат за подобряването на този процес. В раздела ще откриете следните модели:

  • ръчни – малки размери, леки и удобни за пренасяне. 
  • електрически единични – отличен избор, ако търсите набор от екстри в описанието на продукта, но в същото време и дискретност по време на неговата употреба. Предлагат няколко степени на изцеждане;
  • електрически двойни – оптимално решение, което ще ви спести много време и усилия, докато изцеждате едновременно и двете гърди. Налични са няколко степени на стимулация и функция масаж. 

Кърмете колкото се може по-дълго време и използвайте помпите за кърма на марката Cangaroo.