Детски и бебешки слънчеви очила

Филтри
на страница

35 продукт(а)

Филтри
на страница

35 продукт(а)

Слънцето е важен източник на витамин D и е необходимо за здравето ви, но прекомерното излагане може да бъде опасно. Затова е важно да използвате правилната защита, особено когато става въпрос за децата ви. Най-добрата защита за очите им са слънчевите очила.

Полезни ли са слънчевите очила за децата?

Отговорът е категорично "да". Излагането на прекалено много слънце може да предизвика множество проблеми за детското здраве, включително увреждане на кожата, опасност от слепота и увреждане на очите. Затова е много важно малките да имат защита на очите си.

Видове слънчеви очила в категорията

Съществуват много детски видове, от които може да избирате, в зависимост от детските нужди и вкусове. За бебешките видове, например, могат да се избират модели с меки материи и гъвкави рамки, за да се предпазят чувствителните им очи, без да причиняват неудобство. За по-големите, като тийнейджърите например, може да се изберат по-оригинални детски модели, които да отговарят на техния стил и предпочитания. Всички обаче трябва да имат защитни лещи, които да предпазват очите от вредното слънчево излъчване.

Как да изберем правилните слънчеви очила за детето ни?

За да направите правилния избор, е препоръчително да следвате следните 5 съвета:

     1. Изберете очила с UV защита

Най-важното нещо, което трябва да проверите е дали очилата имат защита от вредното светлинно излъчване.  

     2. Изберете правилния размер

Слънчевите очила трябва да се подбират правилно, за да са подходящи за детското лице. Те не трябва да бъдат твърде големи или твърде малки. 

     3. Помислете за удобството

Децата трябва да носят очила, които са удобни за тях и които не се мърдат постоянно. Изберете модел с нежни краища и удобни рамки, които ще предпазят ушичките им и ще им осигурят по-голям комфорт при носене.

     4. Помислете за стила

Важно е хлапетата да направят своя избор сами, за да могат да се чувстват комфортно. Това е важно, за да може малките да ги носят с удоволствие, вместо постоянно да ги карате на сила.

Защо да закупя слънчеви очила от Рая Тойс?

Както онлайн, така и в нашите магазини ние предлагаме качествени детски слънчеви очила на достъпни цени. Предлагаме модели и за момичета, и за момчета, както бебешки, така и за деца на възраст над 2 години. По-детските варианти, които предлагаме са с любимите анимационни герои на малките, но можете да откриете и по-изчистени варианти, подходящи за по-претенциозните тийнейджъри.

Направете своята поръчка сега и ние ще я доставим до 3 работни дни!