Бебешки ръкавички и терлички

Филтри
на страница

13 продукт(а)

Филтри
на страница

13 продукт(а)

Имате ли нужда от бебешки ръкавички, за вашето новородено дете? Освен че изглеждат сладко върху малките ръчички, правят много повече от това да допълват облеклото. 

Какво представляват бебешките ръкавички?

Много приличат на ръкавиците, които възрастните и по-големите деца носят през зимата. Тези, които носите вие, вероятно са изработени от материал като вълна или полар, но ръкавичките за бебета най-често са изработени от мек памук. Те са леки и универсални, така че бебетата могат да ги носят, докато се излежават вкъщи, по време на сън или в колата.

Какви терлички или ръкавички да изберете?

Има няколко причини, поради които са полезни за бебетата и техните родители. Те предпазват бебето от надраскване. Новородените имат остри нокти и лесно могат да наранят нежната си кожа. Склонни са да движат ръчичките към лицето си с трескави движения, тъй като развиват двигателните си умения.

Тук ще ви покажем какви модели се предлагат в онлайн магазина на Рая Тойс. Можете да изберете, както чифт бебешки или детски ръкавички, така и комплект със шапка. Разгледайте и изберете подходящия продукт за вашето дете. Ето няколко предложения за студените зимни дни:

  • ръкавички Bebetto предлагат се в няколко модела. Серията Water Lily са изработени от висококачествен памук и се използват за да се предпази бебето от надраскване. Предлагат се в комплект от два броя. Друг модел ръкавички е серията Sea Travel. Те също са изработени от нежен на допир памук с високо качество. И този модел е предназначен да предпази детето ви от надраскване и нараняване; 
  • комплект шапка и ръкавици Cedra видовете от тази серия са предназначени за по-големи дечица. Можете да намерите подходящ модел за вашето момче или момиче. Предлагат се в различни варианти на анимационни или комикс герои. Вашето малчуган ще ги носи с удоволствие, защото всяко дете се радва да притежава дрешка или аксесоар на любим герой;
  • ръкавици Criss плетени топли ръкавички, които предпазват детето ви от вятър, студ и сняг. Те са подходящи за комбиниране със зимни шапки и шалове. Видовете от тази серия са разделени както за момчета, така и за момичета.

Когато изберете от различни модели качествени и удобни ръкавички за бебето си, ще бъдете по-спокойни, че то няма да нарани лицето си или да му е прекалено студено. Също така ще ви хареса, че вашето мъниче е в безопасност, независимо дали сте навън или си почивате със семейството у дома. Можете също така да комбинирате тези ръкавички в комплекти с детски шапки. Ще ги намерите на разумни цени и в различни модели и разцветки.