Подложки за колички и столчета за кола

Филтри
Страница
 • В момента четете страница 1
 • Страница 2
 • Страница Продължи
на страница

Артикули 1-40 от 58

Филтри
Страница
 • В момента четете страница 1
 • Страница 2
 • Страница Продължи
на страница

Артикули 1-40 от 58

Как да използваме подложки за колички и столчета за кола

Бебето прекарва първите няколко месеца от живота си почти изцяло в легнало положение. Ето защо е от съществено значение да му осигурим удобство и спокойствие. Подложките за количка и столче за кола са създадени именно затова. Вижте малко повече за тях!

Защо е нужна бебешка подложка за количката или столчето

Стандартните колички и столчета имат тапицерия и дунапренена вътрешност. Защо му е тогава на детето допълнителна подложка? По същата причина, поради която ние възрастните ползваме топ матрак – носи допълнителен комфорт.

За зимата са подходящи мемори подложките. 

За лятото подложките с вентилираща 3D вложка, която предпазва от запотяване. 

Този аксесоар обаче има и още ценни предимства. Допълнителната постелка отлично предпазва количката от изцапване и захабяване. Много по-лесно е да изпереш една подложка, отколкото цялата количка (или столче). Освен това тя освежава визията. 

Как да изберем подложки за колички и столчета за кола

За комфорта на вашето бебче изберете меки памучни или хавлиени подложки, които да му осигурят необходимото удобство. Те имат много предимства, сред които е лесното и бързо почистване. За лятото е по-удачно да изберете дишащи и охлаждащи материи, които да не позволят запарване или да затоплят допълнително количката или столчето. Съществуват много производители, които предлагат различни модели, подходящи и за най-високите изисквания, както и разнообразие от цветове и материали. Независимо дали става въпрос за разходка за 1 час, или за дълго пътуване, което да продължи през целия ден, вашето дете трябва да се чувства максимално удобно.

Как да я поставим правилно

Още преди да сте избрали модела, се уверете, че постелката е съвместим като размер с вашата количка или столче. Освен ако на модела пише , че е универсална. Предлагат се подложки съвместими със седалката на количката и столчето за кола и хранене. 

При поставянето на дюшечето обърнете внимание коя страна е посочена като горна и коя – като долна. Промушете коланите през процепите и спазвате инструкциите за закрепяне. 

Защо да купите от Рая Тойс

С естетичен дизайн, по последните модни тенденции, с най-високо качество, от издръжливи материи, любими на хлапетата и полезни на родителите – такива са детските и бебешки продукти, които ще откриете онлайн на страниците на rayatoys.com. В раздела ни за подложки за столчета и колички ви очакват:

 • Мемори постелки с пълнеж от пяна, адаптираща се към формата на тялото;
 • Подложки за столче за кола за новородени;
 • С-образни възглавници, поддържащи врата;
 • Подложки за кола против деформиране;
 • Подложки против изпотяване;
 • Постелки, осигуряващи допълнителна топлина при студено време.

Всеки ден в раздела сме подготвили многобройни промоции и топ артикули на изключителни цени. Можете да селектирате резултатите по материя, производител, цвят, стойност и други критерии.

С Рая Тойс няма нужда да губите време за обиколки по магазините. Най-добрите оферти са събрани при нас и ви очакват на няколко клика разстояние.