Бебешки колички за кукли

Филтри
на страница

15 продукт(а)

Филтри
на страница

15 продукт(а)

Колички за кукли

Няма дете, за което да не е интересно да бута бебешка количка за кукли. С пълна сила това важи както за момиченцата, така и за момченцата. Тази игра дотолкова ги забавлява, че в детските градини именно те са сред играчките, за които възникват най-много спорове. Всеки иска да вози своето бебе или своето плюшено мече в тях.

Защо децата ги харесват толкова

Малчуганите обичат да копират поведението на големите в своите игри. А основните им наблюдения над поведението на възрастните, е в ролята им на родители. Така че всяко момиченце има своите любими кукли, които храни, облича, къпе и, разбира се, разхожда. Чрез тези игри децата се учат на правилата на поведение в света и ги пресъздават в свой малък вариант.

Детската количка е особено любима играчка и когато в семейството има малко бебе. По-голямата кака (или батко) прилага на куклата си това, което вижда, че майката прави с бебето. Така се тушира по-лесно и естествената ревност на по-голямото дете към по-малкото.

Освен това количката сама по себе си представлява интересна в чисто техническо отношение играчка. Самото ѝ каране, завоите, преодоляването на препятствия са занимателни за детето и то с радост подобрява своите координационни и технически умения.

Какви видове колички за кукли ще откриете в раздела

  • За легнало или седнало бебе (лятна или зимна количка);

  • Сгъваеми колички за кукли – съвсем като истинските бебешки возила можете да сгънете тази играчка и лесно да я транспортирате до парка;

  • Със свалящ се кош;

  • С аксесоари: чанта за пазар, комарник, кош за покупки и др. Помагат на малчуганите напълно да се вживеят в играта;

  • Пластмасови / метални;

  • 2 в 1 или 3 в 1 – като истинските модели, тези играчки имат опция за изпълняване на няколко функции. Могат да се превърнат и в столче за хранене или седалка за пътуване;

  • Проходилка за кукли.

Защо да се доверите на Рая Тойс

Когато търсите най-добрите предложения на пазара, обикновено подхождате с нагласата, че ще Ви е нужен сериозен бюджет. Това обаче не винаги е задължително. В нашия каталог са включени предложения на най-търсените световни марки за детски играчки, но цените, които се стремим да поддържаме, са съвсем разумни и достъпни. Защото ние знаем, че най-далновидният капитал са доволните клиенти.

В нашия онлайн магазин Ви очакват качествени бебешки и детски продукти, със завидна трайност на материалите и с безупречна изработка. Не пропускайте да се възползвате и от честите промоции! Намалените ни артикули са истинска находка! Зарадвайте детето си с Рая Тойс!