Кошари за бебета за спане и игра

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 101

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 101

Бебешки кошари за спане и игра

Много родители предпочитат да изберат достатъчно удобна сгъваема бебешка кошара, която освен за спане, да служи на детето и за игра. В нашия онлайн магазина  Рая Тойс изборът е много голям, за да може всеки родител да открие точно това, което търси. Сгъваемите бебешки кошари са един чудесен избор, който освен, че не заема много място, е достатъчно подвижен и подходящ по време на пътуване или гости при баба и дядо.

Този вид кошарки е чудесен нов аксесоар за вашето бебче. Някои модели разполагат с функция за люлеене, или по-просто казано люлка. Изработени са от висококачествена материя, щадяща нежната кожа на бебето. Тези характеристики ги правят функционални и удобни. Като бонус от производителя към някои модели е добавен гриф с играчки, който със сигурност ще представлява интерес за новороденото, насърчавайки го да протяга ръчички. В първите месеци от раждането на детето тази кошара ще е изключително удобна, понеже може лесно да бъде трансформирана от място за спане в място за игра. Могат да бъдат позиционирани не само в спалнята и детската, но и във всяка друга стая.

бебешки кошари

За кого са подходящи сгъваемите кошари

От деня на раждането докато детето навърши 4 годинки, може да използвате сгъваемите бебешки кошари. Те са подходящи за семейства, които често пътуват, тъй като лесно могат да ги пренасят със себе. Дори когато става въпрос само за дома ви, тези кошарки могат да се използват в различни помещение през деня и през нощта. Ако не искате детето ви да спи в такъв тип сгъваемо бебешко легло, то изберете модел подходящ предимно за игра. Така спокойно може да вършите домакинските си задължения или каквото и да било друго, без да се притеснявате, че вашето съкровище ще пострада. Те са сто процента обезопасени и няма опасност от нараняване докато детето играе в тях. Различните модели предлагат различни екстри като специални занимателни играчки, активна гимнастика и други. Ако, от друга страна, сте решили това да бъде и леглото на вашето бебе, допълнително изберете матрак, който да направи съня му още по-спокоен и приятен. Матраците също имат функция за сгъване, което ги прави лесно преносими.

Какви са предимствата на сгъваемите кошари

Редица предимства карат родителите да закупят именно този модел. Сред тях са:

  • Перфектният вариант за родители, на който им се налага често да пътуват. Тези легълца може лесно да пренесете и да създадете необходимия комфорт на вашето дете;
  • Изработени са от плат, което ги прави по-леки;
  • Моделите позволяват допълнително поставяне на матрак, повивалник и други екстри;
  • Бързо и лесно се сгъват и разгъват;
  • Изключително компактен размер при сгънато състояние.

Може би най-голямото им предимство е именно тяхното сгъване и разгъване и това колко малко място заемат. Няма нужда от сложно и специално сглобяване. Когато сгъвате или разгъвате кошарата за спане и игра бъдете внимателни, за да не счупите механизма. Прочитайки упътванията веднъж едва ли бихте имали проблеми по-нататък. Самата конструкция на тези бебешки продукти ги прави много здрави и изключително безопасни, независимо за какво ще се ползват.

Кошара за бебета

Защо да купите от Rayatoys

Насладете се на голямото разнообразие и направете своят избор още днес. Всички бебешки легла са качествено изработени и предлагат различни екстри, за да създадат максималния комфорт нужен на вашето дете. Цените са атрактивни и различни и всеки от вас ще открие продукта, който му е “точно по джоба”. Рая Тойс е един чудесен избор, където ще намерите всичко необходимо за вашето малко съкровище. Изберете сами или потърсете помощ от нашите консултанти - те с радост ще отговорят на въпросите ви.