LORELLI Бебешки кошари за спане и игра

Филтри
на страница

32 продукт(а)

Филтри
на страница

32 продукт(а)

Преди да се роди бебето, младите родители се опитват да оборудват максимално стаята или детската зона. Подготвят ракла за преобличане и шкафче за дрехи, рафтове за играчки, детска козметика и най-важното бебешка кошара. Но изборът на перфектното място за спане и игра не е толкова лесна задача. 

Първо, здравословният сън за бебето е най-важното нещо, което родителите трябва да осигурят. Второ, от голямото разнообразие от видове и модели със сигурност ще се объркате. Тук на помощ идва онлайн магазин Raya Toys със специални предложения и неустоими цени. Продуктите Lorelli ще ви осигурят необходимите грижи за отглеждане на бебето.

Особености на кошарите Lorelli

Бебешката кошара Lorelli ще помогне на родителите да улеснят процеса на грижа за дете в първите месеци от живота на новороденото. С нейна помощ нощите ви ще станат по-спокойни и безопасни, преобличането ще се превърне в любимо занимание, а детето ще може дори да играе в нея. Имат следните особености:

  • моделите на 2 нива позволяват бърза трансформация от вариант, подходящ за най-малките в такъв, подходящ и за по-големи дечица;
  • благодарение на сгъваемата технология можете да пренасяте кошарата Лорели навсякъде в къщата;
  • този продукт е удобен за пътуване, тъй като не заема много място и е лесен за сглобяване;
  • някои модели можете да използвате като люлка, в която вашето дете да се успокоява и да заспи по-лесно;
  • кошарата осигурява безопасно пространство за детето, където то може да играе на воля дълго време;
  • някои модели притежават повивалник, което ще ви улесни максимално;
  • лесно ще можете да изберете подходящ размер за вашето жилище, благодарение на разнообразните гами, които Lorelli предлагат.

Повечето детските кошари за игра и спане, имат страничен отвор, през който мъникът ще може да влиза и излиза, когато порасне.

Защо да изберете кошари Lorelli

Марката Lorelli предлага висококачествени продукти, изработени от специални материали, подходящи за всяко дете. Благодарение на богатия избор можете да откриете най-подходящото легло, което да покрива всички ваши изисквания.

Разнообразието от цветове ще ви помогне лесно да изберете перфектния модел както за момичета, така и за момчета. Интересният дизайн ще придаде завършеност в интериора на стаята и със сигурност ще привлече вниманието на малчугана по време на игра. С помощта на Raya Toys ще откриете всичко необходимо за отглеждането на вашата рожба, превръщайки всеки ден в приключение.