Бебешки аксесоари за безопасност

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 103

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 103

Безопасност

Независимо на каква възраст са малчуганите, безопасността, която трябва да им осигурим, зависи изцяло от нас. Обезопасените легла, врати на стаите, шкафове и други части на вашия дом ви гарантират, че детето ще бъде защитено по всяко време на денонощието. Винаги избирайте висококачествени продукти за обезопасяване, защото от тях зависи доколко предпазени ще бъдат децата.

Какви продукти за обезопасяване предлагаме

Голямо разнообразие от продукти за обезопасяване ще намерите, както онлайн, така и във физическите магазини на Рая Тойс. Сред най-честия избор на родителите са:

  • сенници и щори за автомобил;
  • поставки за тоалетна;
  • прегради;
  • стъпала;
  • обезопасители.

Всички тези продукти имат различни функции, които са необходими, за сигурността на децата. Знаем колко любопитни са те и колко много обичат да отварят шкафове и гардероби. Специалните предпазители ще ви помогнат да избегнете този проблем и да предотвратите заклещването на детските ръчички. 

В какви ситуации може да се нарани детето

Дори в най-безобидните ситуации е възможно малките палавници да паднат или да се ударят. Това може да се случи докато спят - ако се въртят повече, преградата за легло е безопасно и лесно решение. Тя се закрепва под матрака и може да се използва както вкъщи, така и по време на почивка или когато отивате на гости при баба и дядо. Малкото ви съкровище може да пострада ако слънчевите лъчи го огряват прекалено много - за да предотвратите изгарянето, както и неудобството по време на път, изберете някой от нашите сенници. Малките любопитковци обичат да бъркат в контактите - обезопасете ги със специални предпазители. Ситуациите са различни, а обезопасяването е изключително важно при всяка една от тях.

Как да защитите от нараняване децата си у дома

Закупете комплект с предпазители или само тези, които са ви нужни. Обезопасяването на вратите и стълбищата извършете със специални прегради, благодарение, на които няма как детето да излезе или да падне. За да е пълна защитата, уверете се, че се огледали всяка част на вашия дом и дори в моментите, в които ви се налага да оставите малките си съкровища без надзор за малко, вие ще бъдете спокойни, че няма опасност да пострадат, Пълната сигурност на децата, води до пълно спокойствие за родителите.

Защо да се доверите на rayatoys.com

При нас ще откриете висококачествените продукти за обезопасяване на най-добрите марки. Цените са достъпни и напълно покриват очакванията за закупения от вас продукт. Пазарувайте онлайн бързо, лесно и удобно, благодарение на Рая Тойс. Доверете ни се, ако търсите най-добрия начин да обезопасите дома си. Разгледайте, изберете и поръчайте, а в случай, че изпитвате някакво затруднение - пишете ни. Ние с радост ще помогнем.