Поставки за чаши за бебешки колички

Филтри
на страница

10 продукт(а)

Филтри
на страница

10 продукт(а)

Какви поставки за чаши се предлагат за бебешки колички

През първите една – две години на бебето почти навсякъде се придвижвате с неговата количка. Важно е тя да е максимално удобна както за него, така и за вас. Моделът, който сте избрали, има ли поставка за чаша? Ако такава не е предвидена, винаги можете да поправите този пропуск.

Какви типове поставки за количка предлагаме

  • Универсална. С меки пластмасови уплътнители, които прилепват и придържат стабилно различни видове чаши и бутилки;
  • Комбинирана табличка с чаша и чинийка;
  • Стойка за чаша за столче за кола;
  • Двойна поставка за храни и напитки. Включва хигиенна купичка за храна с капак плюс поставка за чаши и шишета;
  • Поставка за телефон.

Всички модели стойки в категорията могат да се използват за чаши за кафе, за шишета с вода и други напитки. Различните видове регулиращ се механизъм позволява поставянето вътре на съдове с различен диаметър.

Как се монтират за количката

Моделите са предвидени за монтиране върху страничната рамка, за да не пречат при бутането на бебешката количка. Различните техники за монтаж са лесни за затягане и сваляне за възрастния, но не и за детето. Фирмите производители са предвидили опция държачите за чаша да са съвместими с колички с различен диаметър на дръжката. 

Защо да се доверите на Рая Тойс

Когато избирате продукти, свързани с деца, качеството е водещ критерий. За нас то също е приоритет. В Rayatoys онлайн ще откриете артикули на популярни световни марки. В раздела със стойки за напитки за количка предлагаме аксесоари от Cybex, Petite&Mars, Munchkin, GB, Diono и др.

Онлайн винаги е най-лесно да изберете. Можете да разглеждате с дни, да набелязвате желаните детски стоки, да сравнявате цените, да следите промоциите, да разглеждате снимките и да четете внимателно описанията. Свободни сте да пазарувате във всеки ден от седмицата, 24 часа в денонощието. А когато сте готови с финалния избор, поръчката става бързо и лесно, а избраните стоки сами идват до вашата врата, без да се налага да губите време в обиколки по магазините.