Термочанти за бебешки колички

Филтри
на страница

16 продукт(а)

Филтри
на страница

16 продукт(а)

У дома за съхранение, за разходка навън или за излет в планината с бебето, термочантите са от полза винаги. Представляват изделия и стоки, чиято основна задача е да поддържат в определени граници температурата на различни храни и напитки.

Какво трябва да знаем за термочантите и шишетата?

Макар и да влизат по-рядко в графата на най-търсените бебешки неща, чантите и шишетата са от онези малки, но задължителни аксесоари, които карат майките да се чувстват комфортно навсякъде и да не се притесняват за храната на децата си. 

При бебетата и малките деца топлата храна не само създава приятни усещания, но и провокира производството на храносмилателни ензими и засища по-добре. И въпреки че подходящата температура варира от физиологичната 36-37 ° C до около 50-55 ° C, термочантите и шишетата са тези, които преодоляват предизвикателството поднесената бебешка храна да е със запазена консистенция, градуси и да не изисква допълнително претопляне или изстудяване.

Видове термочанти и шишета, които може да намерите в Рая Тойс

Термочантите и шишета са удобни, с достъпни цени, много често с форма, позволяваща закачането им за детска количка или съобразени с вместимостта на съдовете и бутилките, които биха събрали в себе си. Те се изработват с поне двойна изолация или стени, от нетоксични материали, имат лесна поддръжка и могат да се прибират в по-големи бебешки раници. 

Ето и измежду какви термочанти и шишета може да избирате в нашия онлайн магазин:

  • според марките – на утвърдени производители като BabyOno, Dr. Brown`s, Hauck и др.;
  • според начина на отваряне/закопчалката – с цип, с връзки с пристягане или комбинация от двете;
  • според размерите и обема – цилиндрични, класически правоъгълни, 
  • според дизайна – едноцветни, с щампи на герои или цветчета, картинки, лога и решения, насочени към децата. Може да включва джобче-мрежичка за по-дребни детайли като биберон или залъгалка; прозорче за етикет и др. 

Термочанти и шишета могат да бъдат намерени и във формата на комплекти, включващи различни аксесоари с еднакъв дизайн.