Слингове

Филтри
на страница

5 продукт(а)

 1. Слинг Cangaroo Cherish

  Наличен online и в част от физическите ни магазини

  Слинг Cangaroo Cherish
  44,00 лв.
 2. Слинг Ergobaby Aura Marama Honeybee Floral Ново

  Наличен online и в част от физическите ни магазини

  Слинг Ergobaby Aura Marama Honeybee Floral
  119,00 лв.
 3. Слинг Sevi baby Сив Ново

  Наличен online и в част от физическите ни магазини

  Слинг Sevi baby Сив
  58,90 лв.
 4. Слинг We Made Me Smile червен

  Наличен online и в част от физическите ни магазини

  Слинг We Made Me Smile червен
  125,00 лв.
 5. Слинг Ergobaby Aura Marama Wine

  Наличен online и в част от физическите ни магазини

  Слинг Ergobaby Aura Marama Wine
  119,00 лв.
Филтри
на страница

5 продукт(а)

Как се слага бебешки слинг?

Когато го слагате е добре по някакъв начин да маркирате средата. Някои модели са с вече обозначена средна част. От там нататък връзването му може да изглежда сложно, но с малко практика всичко се научава. След няколко връзвания у дома пред огледалото ще бъдете напълно готови и подготвени за употреба във всякакви пози. В зависимост от избора на тип шал или слинг с халки, проследете правилното слагане в илюстрованите инструкции, подадени от производителя.

Подходящи ли са за новородено?

Да, те са напълно подходящи за новородено. С тяхна помощ се поддържа гръбнака на детето в изправено положение. Съвет, не притискайте насила гръбнака, естествено е да има лека дъга. Слинг-шалът е еластичен и е необходимо само да поставите бебето в оформената седалка, след което самият той ще приеме формата на бебето и ще се нагоди и спрямо вас самите. Сложете новороденото бебче централно със свити коленца в позиция тип жабче и го обвийте в слинга така че да той да поддържа врата и главичката. С течение на растежа  на бебето извадете крачетата да стърчат извън слинга.

Какви са предимствата на слинга за бебе?

Много родители споделят в мнения онлайн, че в отглеждането на бебето и за разходки са ползвали единствено него. Майките са напълно способни да извършват обичайни ежедневни дейности при това с двете си ръце. Натоварването при носенето на бебето се разпределя равномерно по цялото тяло и по никакъв начин не натежава така, както например при носене на ръце или в кенгуру. Бебета отглеждани в слинг израстват много по-спокойни и плачат по-малко, защото се чувстват сигурни в прегръдката на майката. Позицията на крачетата помагат на профилактика на дисплазията на тазобедрената става като по този начин се осигурява правилното развитие на мускулатурата на бебчето.

Защо да изберем Raya Toys?

В нашия магазин ще откриете прекрасни ерхонимични модели за бебе създадени от висококачествени и трайни материали, които ще издържат детето до около 15 кг. на достъпни цени. Ако имате нужда от по-подробна консултация, консултантите на Рая Тойс са винаги насреща!