Бебешки пъзели за най-малките

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 119

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 119

Пъзели за най-малките

Едно универсално занимание както за малки, така и за големи. Ако си мислите, че вашето дете е прекалено малко, за да играе с пъзели, то разгледайте предложенията на Рая Тойс и се разубедете сами.

Какви са най-подходящите

Добре е да развиваме мисловната дейност на децата още докато са съвсем малки. За целта, изберете пъзел, който да ви помогне. Можем да ги разделим на няколко категории:

  • бебешки от 1 до 2 годинки;
  • детски до 4 годишна възраст.

По отношение на това от какво е изработен ги разделяме на:

  • дървени;
  • гумени;
  • картонени;
  • неопрен.

Това са и най-подходящите модели за най-малките, тъй като са изключително безопасни, а в същото време, и много интересни на децата. Що се отнася до бебетата, най-добрият избор са картонените фигурки, които детето трябва да постави на определените правилни места. Обикновено, бебешките пъзели, изобразяват различни животни или любими анимационни герои - Маша и мечока, например. Подходящи са за възраст от 1 до 4 години. 

Между какви типове и видове може да избирате

Благодарение на Рая Тойс, изборът ви е богат. Един от най-търсените пъзели за деца е гуменият, който се нарежда по пода. Той става като килим, върху който бебетата могат да лазят, а по-големите да играят. Килимът е с българската азбука, като буквите се вадят и сглобяват наново. Има и варианти, при които азбуката е заместена с други фигури. Много лесни за сглобяване са дървените видове, при които целите фигурки трябва да бъдат поставени на местата си. Дори и на вас да ви се струва изключително лесно, за мъниците това не е съвсем така. Благодарение на него, те развиват мисловна дейност и дори въображението си.  Нека не пренебрегваме и стандартните картонени пъзели. За по-малките, те са изработени от големи и издръжливи части. Те помагат за изучаване на различни фигури и части под формата на цветна и весела игра. А ако искате да намерите още по-голямо занимание на вашите пакостници - Рая Тойс предоставя модели, които след сглобяване, трябва да бъдат и оцветени. 

Защо да се доверите на Рая Тойс

Най-важното от всичко, е че играчките, които се предлагат са безопасни и с високо качество, което не би навредило на най-ценното ви - вашите пакостници. Предлагаме ви и богат асортимент от стоки и играчки, чрез който да изпълните всяко детско желание. Игрите, развиващи мисловната дейност са важни както за малки, така и за големи, затова при нас откривате пъзели за всяка възраст. Независимо дали ви трябва за момче или за момиче, дали искате да бъде под формата на килим на пода или с дървени части, то това е подходящото място да го намерите. Зарадвайте малчуганите си с любимите герои и запълнете времето им с пълноценни игри и занимания. Изберете ги и като подарък, който определено ще се хареса и ще бъде запомнен.

Популярни търсения: за под, постелки