Детски конструктори

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 811

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 811

Конструктори за деца

Консрукторът е една от най-полезните за развитието на детското мислене и логика играчки. Какъв точно би бил подходящ за вашето хлапе?

Какви видове детски конструктори можете да откриете в Рая Тойс

детски конструктор

  • Бебешки с едри елементи от серии на Lego - Duplo My First и Duplo Town. Подходящи за малчугани от 1,5 до 3 години или от 3 до 5 г.;
  • Lego Juniors. Сравнително прости конструкции за деца от 4 до 7 г.;
  • Disney Princess. Серия от Lego и Disney с герои, които обикновено са харесвани от момичетата;
  • Lego Ninjago, Star Wars, Harry Poter и др. Героите от любимите детски филмчета са тук с различни оръжия, превозни средства и постройки. Голяма фигура на Йода, космически кораб с лего фигурки на Люк Скайуокър и Дарт Вейдър или замък с формата на Хогуортс и фигурка на Хари Потър? Изборът е ваш.;
  • Sluban.Марката предлага качествени детски строители с различна тематика, разделени по възрастови групи;
  • Brick. Модели на коли, трансформъри и др.;
  • Модели с много тухлички, без конкретна схема за подреждане. Можете да дадете поле на въображението и да строите с детето къщи, животни, стени, коли и каквото друго ви хрумне;
  • Детски строители с животни, с геометрични фигури, с блокчета тип „решетка“ и много други.

Как да изберете конструктор за вашето дете

Ако търсите подарък за най-малките, то трябва да се насочите към моделите с големи части. Най-бебешките варианти са предвидени за игра на малчугани от възраст година и половина. С помощ от родителя те се учат на сръчност и как логически да подреждат частите.

Сред продуктите в Rayatoys лесно ще се ориентирате по възрастовия критерий. В менюто можете да селектирате конструкторите, подходящи за годините на вашето дете. Минималната възраст на моделите за бебета е от 1,5 години, а максимална граница няма. По-сложните конструктори са любими и на тийнейджъри, и на техните родители.

Разгледайте различните детски серии. Без значение дали хлапето ви е фен на „Междузвездни войни“, на “Ninjago“, на супер героите или на “Замръзналото кралство“ или предпочита да стри градове, да играе с коли или със самолети, имате много варианти да го зарадвате.

Защо да купите от Рая Тойс

Конструкторите са подарък, който радва както малки, така и големи, както момичета, така и момчета. Те са перфектни за всяко мислещо креативно дете. При нас в Rayatoys ви очакват многобройни маркови модели от най-актуалните серии на водещите марки.

Цените са атрактивни, а може да се възползвате и от супер промоциите. С Rayatoys получавате супер конструктор, без дори да напускате дома си.